Στη συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Παιδείας  η  Ένωση Γονέων του Δήμου μας  έθεσε το ζήτημα των συμπτύξεων στο Λύκειο της Νέας Χαλκηδόνας καθώς και στο 3Ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας, γεγονός που προκαλεί απορία τόσο για τα εμπόδια που μπαίνουν στην  αποτελεσματική μάθηση όσο και για το χρόνο που επιλέγεται, στα τέλη του Οκτώβρη, και εν μέσω πανδημίας. Παράλληλα, αναγκάζονται πολλοί σε υποχρεωτικές μετακινήσεις, ανατρέποντας τον εργασιακό και οικογενειακό τους προγραμματισμό. 

Τέθηκαν επίσης από την πλευρά της Ένωσης Γονέων οι ελλείψεις  εκπαιδευτικών, καθώς καταγράφονται σημαντικά κενά και στα σχολεία του Δήμου μας, τα προβλήματα με τα πλημμυρισμένα σχολεία και η μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στο μονίμως υπό ανέγερση σχολικό συγκρότημα του 3ου Γυμνασίου-Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας. 

Οι απαντήσεις από τους αρμοδίους  ήταν γενικόλογες και δεν ικανοποίησαν. Η εκπαιδευτική κοινότητα θα συνεχίσει  τις κινητοποιήσεις διεκδικώντας τα αυτονόητα.  

ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ :30 

                                      Για το Δ.Σ.

     Ο Πρόεδρος                                    Ο Γεν. Γραμματέας

Αλέξανδρος Γούλας                             

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.