Παρουσίαση βιβλίου της Χρύσας Χρονοπούλου – Πανταζή “Ήρωες και Δαίμονες”

0
137

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΠΠΙΕΔ, τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 παρουσιάστηκε το τελευταίο βιβλίο της πολυγραφέστατης δρ φιλοσοφίας, καθηγήτριας και συγγραφέως Χρύσας Χρονοπούλου-Πανταζή με τίτλο  «Ήρωες και Δαίμονες».

Οι εισηγητές Αριστείδης Βασιλόπουλος, Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας και Κώστας Μαυροειδής, Δικηγόρος , επιχείρησαν μέσα από μία χαρισματική ανάλυση να αναδείξουν τόσο το περιεχόμενο του  βιβλίου όσο και μια βαθύτερη ανάλυση των Ηρώων και Δαιμόνων, δύο λέξεων με βαρυσήμαντη αξία ως τίτλος του βιβλίου και αδιαπραγμάτευτη περιεκτικότητα για την πλοκή του μύθου. Η κρίσιμη ματιά στρέφεται προς την ακίνδυνη Αθανασία, επιλέγοντας την απείθαρχη ελευθερία καθώς η ανένταχτη, η άναρχη βούληση ασπάζεται και αγκαλιάζει ερωτικά την πεμπτουσία της ζωής.

Στη συνέχεια η συγγραφέας παρέθεσε το σκεπτικό της έμπνευσης και του έργου της.

Κείμενα-αποσπάσματα του βιβλίου απέδωσε ο Κωνσταντίνος Μπέτζελος.

Το μυθιστόρημα της Χρύσας Χρονοπούλου-Πανταζή κατορθώνει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη, θέτοντας ερωτήματα διαχρονικού προβληματισμού.

Η συγγραφέας πλαισιωμένη στην παρουσίαση του βιβλίου της από φίλους και ένα ευρύτερο κοινό εισέπραξε τα καλύτερα σχόλια για το συγγραφικό έργο της.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.