Παυλόπουλος: Η πορεία της χώρας στην Ευρωζώνη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη

«Αυτό το διακύβευμα γνωρίζει καλά και ο ελληνικός λαός και έχω εμπιστοσύνη ότι την άλλη Κυριακή ο λαός μας θα αποδείξει για ακόμη μία φορά ότι τις κρίσιμες ώρες δείχνει την μεγαλύτερη ωριμότητα και αποφασιστικότητα» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Η υπεράσπιση της θέσης της Ελλάδας στην βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ συνομιλώντας με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, θετωντας ως κόκκινη γραμμή την υπεράσπιση αυτής της θέσης.

«Θα ήθελα να επαναλάβω τη θέση μου της κόκκινης γράμμης της θέσης της χώρας στην της Ευρώπης» τόνισε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Είναι μια θέση η οποία πραγματικά στηρίζει την ύπαρξη της ίδιας της Ελλάδας».

«Γνωρίζω ότι συμφωνείτε με την θέση αυτή, οφείλω όμως να σας πω ότι αυτή την στιγμή η υπεράσπιση αυτής της εθνικής θέσης γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η θέση αυτής της κόκκινης γραμμής βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ εξηγώντας ότι γι’ αυτό το λόγο επεδίωξε σήμερα να συζητήσει επ’ αυτού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Εκτιμώ ιδιαίτερα για μια ακόμη μία φορά και την πρωτοβουλία σας αλλά και την ευαισθησία σας» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος προς τον κ. Σαμαρά.

Παυλόπουλος: Ο λαός θα αποδείξει ότι γνωρίζει το διακύβευμα

«Από την μία πλευρά η πορεία της χώρας στην και την Ευρωζώνη πρέπει να μείνει αδιατάρακτη» επισήμανε ο Προκόπης Παυλόπουλος και πρόσθεσε: «Αυτό δεν μπορεί παρά να γίνει μέσα από την κοινή προσπάθεια όλων και τούτη την ώρα είναι περισσότερο παρά ποτέ αναγκαίο και εν όψει της επικαιρότητας θέλω να επισημάνω ότι αυτό το διακύβευμα το γνωρίζει πολύ καλά και ο ελληνικός λαός και έχω εμπιστοσύνη ότι την άλλη Κυριακή ο λαός μας θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι στις κρίσιμες ώρες δείχνει την μεγαλύτερη ωριμότητα και αποφασιστικότητα».

Με την βαρυσήμαντη παρέμβασή του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί τους πολίτες να δείξουν την μεγαλύτερη ωριμότητα και αποφασιστικότητα προκειμένου να διασφαλιστεί και να μείνει αδιατάραχη η πορεία της Ελλάδας στην και την Ευρωζώνη, τασσόμενος εμμέσως πλην σαφώς υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.