Πως να διατηρήσετε το στήθος σας νεανικό

0
122

Το στήθος θεωρείται σύμβολο θηλυκότητας κι όταν αρχίζει να χάνει το νεανικό του σχήμα και σφριγηλότητα επηρεάζει αρνητικά τη . Ποιες απλές ενέργειες μπορεί να κάνει κάθε καθημερινά για να διατηρήσει νεανικό το στήθος της;

Μελέτη, που δημοσιεύθηκε σε αξιόπιστο, επιστημονικό περιοδικό, ερεύνησε εξωγενείς παράγοντες που μπορούν να διατηρήσουν τους γυναικείους μαστούς σε καλή κατάσταση.

Τα συμπεράσματα της έρευνας έδειξαν ότι:

  1. Η καθημερινή χρήση υδατικών κρεμών στο στήθος συνοδεύεται από σημαντικά λιγότερες ρυτίδες στην περιοχή αυτή.

  2. Γυναίκες που λαμβάνουν υποκατάστατα ορμονών μετά την εμμηνόπαυση διατηρούσαν στους μαστούς τους καλύτερο σχήμα, μέγεθος, προβολή, σχήμα θηλής και μέγεθος θηλής.

  3. Έχουν χειρότερη εμφάνιση του μεγέθους και του σχήματος της θηλής τους οι γυναίκες που έχουν θηλάσει τα τους, όμως έχουν καλύτερη ποιότητα δέρματος.

  4. Συντελούν στην επιδείνωση της εμφάνισης των μαστών παράγοντες και συνήθειες όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ, οι πολλαπλές εγκυμοσύνες, το μεγάλο σωματικό βάρος.

  5. Είναι σημαντική η χρήση σωστού στηθοδέσμου καθώς παρατηρήθηκε ότι η μη χρήση στηθόδεσμου ή η χρήση στηθόδεσμου πολύ φαρδύτερου από το μέγεθος του μαστού, έχει αρνητικές συνέπειες στο σχήμα του μαστού.

Μία γυναίκα που θα λάβει τη μελέτη αυτή υπόψη στην καθημερινότητά της, σαφώς μπορεί να κάνει μία σημαντική πρόληψη σχετικά με την αισθητική των μαστών της και να διατηρήσει το στήθος σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.