Πραγματικότητα εντός εβδομάδων η διαδικτυακή πλατφόρμα του Facebook Watch

Την Πέμπτη διατίθεται στις η πολύ-αναμενόμενη αναβληθείσα διαδικτυακή ροής και μαγνητοσκόπησης του κοινωνικού δικτύου του ενός δισεκατομμυρίου των χρηστών, με τον υπόλοιπο κόσμο να αναμένει για λίγες μόνο εβδομάδες πριν την παγκόσμια διάθεσή του.

Η θα συνδέει τους χρήστες μεταξύ τους μέσω της ζωντανής ροής προγράμματος και θα παρέχει αθλητική κάλυψη και μετάδοση των μεγάλων αγώνων και κοινωνική δικτύωση αναφορικά με την ακρόαση των μαγνητοσκοπήσεων και τις προτιμήσεις των χρηστών της.

Οι συμβαλλόμενοι επαγγελματικά θα εισπράττουν το 55% των διαφημιστικών εσόδων ενώ οι απλοί χρήστες θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την προβολή των διαφημίσεων παραπλήσια με τις δικές τους μαγνητοσκοπήσεις. Ουσιαστικά το Facebook με αυτόν τον τρόπο πρόκειται να μεταβληθεί σε κάτι αντίστοιχο με το You Tube το οποίο ανήκει στην Google. Πάντως δημοσιογράφος του που επικρίθηκε προ ετών για τον χαρακτηρισμό του που έδωσε στο Facebook της εταιρίας των πολυμέσων δεν δίστασε ανταποκρινόμενος στο Facebook Watch τώρα να επιμείνει με την περιγραφή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.