Πρόσκληση σε ειδική Συνεδρίαση Δ.Σ. (9η)

prosklisi-se-taktiki-synedriasi-d-s-dhmotiko-symvoulio-2019-2023

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε την 5η Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά-Ν.Φ.) σε ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 παρ. 1 της ΠΝΠ που κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν. 4682/2020, της αριθ. 57 καθώς και των προηγούμενων σχετικών εγκυκλίων του ΥΠ.ΕΣ. (στα πλαίσια των ληφθέντων μέτρων για τον περιορισμό της περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού) δυνάμει των άρθρων 64 και 74 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), όπως ισχύουν, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Αποδοχή παραίτησης Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου και εκλογή νέου Προέδρου, με μυστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 64 του Ν. 3852/10, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 71 του Ν. 4555/18, όπως ισχύει.

  1. Εκλογή αναπληρωματικών μελών Οικονομικής Επιτροπής της δημοτικής παράταξης του εκλεγέντος Δημάρχου και της δημοτικής παράταξης «Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ», με μυστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 3852/10, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 76 του Ν. 4555/18, όπως ισχύει.

  1. Εκλογή αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της δημοτικής παράταξης «Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ», με μυστική ψηφοφορία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 3852/10, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 76 του Ν. 4555/18, όπως ισχύει.

  • Παρακαλούνται τα μέλη του Δ.Σ. για την προσκόμιση στο Δήμο πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης και την τήρηση όλων των προβλεπόμενων από τις ισχύουσες διατάξεις μέτρων ασφαλείας (μάσκες, αποστάσεις κλπ.)

  • Η παρούσα αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο δεύτερος σε αριθμό ψήφων Σύμβουλος

του επιτυχόντος Συνδυασμού

Κωνσταντίνος Μπίγαλης

και α/α

ο τρίτος σε αριθμό ψήφων Σύμβουλος

του επιτυχόντος Συνδυασμού

Γεώργιος Καραβίας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.