Πρόσκληση σε έκτακτη Συνεδρίαση Δ.Σ. (14η)

prosklisi-se-taktiki-synedriasi-d-s-dhmotiko-symvoulio-2019-2023

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 παρ. 1 της ΠΝΠ που κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν. 4682/2020, της αριθ. 66 καθώς και των προηγούμενων σχετικών εγκυκλίων του ΥΠ.ΕΣ. (στα πλαίσια των ληφθέντων μέτρων για τον περιορισμό της περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού) αύριο 16 Νοεμβρίου 2021, ημέρα  Τρίτη και 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά-Ν.Φ.) σε έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), όπως ισχύει, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Έγκριση 6ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2021, βάσει της αριθ. 269/2021 απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

  • Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω εξάντλησης των πιστώσεων στους Κ.Α. του προϋπολογισμού του Δήμου τρέχοντος έτους που αφορούν προμήθεια καυσίμων και την εξαιτίας αυτού αδυναμία κίνησης των απορριμματοφόρων οχημάτων του.
  • Παρακαλούνται τα μέλη του Δ.Σ. για την προσκόμιση ή την ηλεκτρονική αποστολή στο Δήμο των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης, εφόσον δεν το έχουν ήδη πράξει, ή την επίδειξη αυτών κατά την είσοδό τους στην αίθουσα που θα διεξαχθεί η Συνεδρίαση, καθώς και για την τήρηση όλων των προβλεπόμενων από τις ισχύουσες διατάξεις μέτρων ασφαλείας (μάσκες, αποστάσεις κλπ.)
  • Η παρούσα αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας», στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

                  O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.