Πρόσκληση σε τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ. (1η)

0
52

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε την 23η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Έγκριση δωρεάν ταφής πρώην Προέδρου Δημ. Συμβουλίου Δήμητρας Δερμανούτσου στο Δημοτικό Κοιμητήριο, τιμής ένεκεν.

 2. Έγκριση δωρεάν ταφής Koco Capollari, που έχασε τη ζωή του στο εργοτάξιο του υπό ανέγερση γηπέδου της ΑΕΚ, στο Δημοτικό Κοιμητήριο.

 3. Έγκριση νέας παράτασης σύμβασης μίσθωσης ακινήτου στέγασης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο) επί της οδού Μαραθώνος 26-Ν.Χαλκηδόνα.

 1. Έγκριση μετακίνησης υπαλλήλων ομάδας έργου για συνάντηση στα πλαίσια του έργου «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΑΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ» στα πλαίσια του INTERREG BALCANMED.

 1. Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, βάσει της αριθ. 1/2019 απόφασης-εισήγησης της Εκτελεστικής Επιτροπής.

 1. Λήψη απόφασης επί της έκθεσης για την κατάσταση των εσόδων και εξόδων του Δήμου για το Γ΄ τρίμηνο έτους 2018, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 72 παρ.1β του Ν. 3852/10.

 1. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Περιπτέρων, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

 1. Έγκριση του Ισολογισμού-Έκθεσης Πεπραγμένων- Αποτελεσμάτων Χρήσης 2015 –Έγκριση της Εκθέσεως Ορκωτών Ελεγκτών για την χρήση 2015 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος, βάσει της αριθ. 258/2018 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

 2. Έγκριση του Ισολογισμού-Έκθεσης Πεπραγμένων- Αποτελεσμάτων Χρήσης 2016 –Έγκριση της Εκθέσεως Ορκωτών Ελεγκτών για την χρήση 2016 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος, βάσει της αριθ. 14/2019 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

 3. Έγκριση 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου οικ. έτους 2018, βάσει της αριθ. 286/2018 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

 1. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης Επιτροπής Παραλαβής Φυσικού Εδάφους για τα έργο «Διαμόρφωση χώρων δραστηριοτήτων & δικτύου ποδηλατοδρόμων» (Α.Μ. 105/2016).

 1. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «Αποκατάσταση φθορών πεζοδρομίων» (Α.Μ. 110/2016).

 1. Έγκριση παραλαβής της μελέτης «ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ».

 1. Έγκριση 1ου Σ.Π. και 1ου Π.Κ.Τ.Ν.Μ.Ε. για τη σύμβαση με τίτλο «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Ο.Τ. 167» και παράτασης προθεσμίας εκπόνησης της μελέτης.

 1. Ανάκληση της αριθ. 79/2017 απόφασης Δ.Σ. περί έγκρισης παραχώρησης χρήσης δημοτικού χώρου για λειτουργία αστικού λαχανόκηπου λόγω κατασκευής στον συγκεκριμένο χώρο Παιδικής Χαράς -Παιδικής Χαράς ΑμεΑ.

 1. Έγκριση επιχορήγησης αθλητικών συλλόγων και εξειδίκευσης σχετικής πίστωσης.

 1. Αποδοχή επιχορήγησης Υπουργείου Εσωτερικών, κατανομή ποσού και εξειδίκευση πίστωσης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολικών Επιτροπών (κατά προτεραιότητα δαπανών θέρμανσης των σχολείων), βάσει της αριθ. 1/2019 απόφασης της ΔΕΠ.

 1. Έγκριση έκτακτης επιχορήγησης της 2ης Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης και εξειδίκευση σχετικής πίστωσης.

 1. Έγκριση δαπάνης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων του Δήμου και εξειδίκευση σχετικής πίστωσης.

 1. Έγκριση δαπάνης για τις ανάγκες της εκδήλωσης κοπής πίτας των ΚΑΠΗ Δ.Ν.Φ.-Ν.Χ. και εξειδίκευση σχετικής πίστωσης.

 1. Έγκριση συνδιοργάνωσης έκθεσης παλαιών αυτοκινήτων-κυκλικής διαδρομής και εξειδίκευση σχετικής πίστωσης.

 1. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.

 • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΑΡΑΜΑΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.