Πρόσκληση σε τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ. (25η)

0
33

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε την 20ή Δεκεμβρίου 2017, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων των έργων διευθέτησης του ρέματος Ποδονίφτη από τη γέφυρα της οδού Χαλκίδος έως τη γέφυρα της οδού Εράτωνος.
 2. Έγκριση διαγραφής χρεών οφειλετών του Δήμου.
 3. Έγκριση παράτασης μίσθωσης άδειας περιπτέρων, σύμφωνα με το άρθρο 56 του Ν. 4483/2017
 4. Έγκριση πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης σπουδαστριών ΣΕΚ   και Δ.Ι.Ε.Κ. σε Παιδικό Σταθμό του Δήμου.
 5. Α. Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής προμηθειών, μεταφορών και λοιπών εργασιών του Δήμου έτους 2018, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/16 και Β. Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων ως μελών της επιτροπής καταστροφής  αντικειμένων άνευ αξίας του Δήμου έτους 2018.
 6. Έγκριση 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2017, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
 7. Έγκριση παραγραφής αξιώσεων προμηθευτών κατά του Δήμου.
 8. Αποχαρακτηρισμός χρηματοδοτήσεων για δαπάνες του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2018.
 9. Έγκριση τροποποίησης συστατικής πράξης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος κατόπιν της μετονομασίας του Δήμου.
 10. Έγκριση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας των ΚΑΠΗ του Δήμου.
 11. Δημιουργία Α) Δικτύου Εθελοντισμού & Αλληλεγγύης Β) Μητρώου Εθελοντών Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας και Γ) Ορισμός συντονιστών του Δικτύου Εθελοντισμού & Αλληλεγγύης.
 12. Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στην πρόσκληση του ΕΠ- ΥΜΕΠΕΡΑΑ 2014-2020 με τίτλο « Δημιουργική Επανάχρηση Δημοτικής Ακίνητης Περιουσίας».
 13. Επικαιροποίηση του Εγχειριδίου Διαδικασιών Διοικητικής Ικανότητας στο πλαίσιο της Διαχειριστικής Ικανότητας Δικαιούχων ΕΣΠΑ 2014–2020.
 14. Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων ως μελών της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών για την Εκποίηση ή Εκμίσθωση των πραγμάτων και ακινήτων του Δήμου έτους 2018.
 15. Ορισμός δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους ως μελών της επιτροπής εκτίμησης του σχετικού τιμήματος για την εκποίηση κινητών πραγμάτων του Δήμου για το έτος 2018.
 16. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.
 17. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση Ο.Τ. 23 Δημοτικού Νεκροταφείου».

 

 • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΟΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.