Πρόσκληση σε τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ. (8η)

0
37

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε την 18η Απριλίου 2018, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

 

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

 

 1. Έγκριση διενέργειας υπηρεσιών του Δήμου και καθορισμός τρόπου ανάθεσης αυτών.

 

 1. Ορισμός Δημ. Συμβούλου με τον αναπληρωτή του στο Β/θμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Χώρων Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων για το έτος 2018.

 

 1. Έγκριση 4ηςαναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2018, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

 

 1. Έγκριση πρακτικού  κατακύρωσης για την ομάδα 8 («ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ») και την ομάδα 10 («ΑΡΤΟΣ») του διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ,ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2018-2019» με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, και  ανάδειξη οριστικού μειοδότη (επανεισαγωγή).

 

 1. Διενέργεια κλήρωσης,  σύμφωνα με το άρθρο 38 του N. 4497/2017, για τη διάθεση των κενών – αδιάθετων θέσεων στην εμποροπανήγυρη της Πρωτομαγιάς 2018.

 

 1. Επικύρωση-διακοπή-εξαίρεση ωφελουμένων της Πράξης «Δομή Σίτισης και Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνος» με κωδικό ΟΠΣ 5003609 (β΄ φάση).

 

 1. Έγκριση της διαδικασίας ενεργοποίησης του δικαιώματος προαίρεσης της υπηρεσίας «ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» (Α.Μ. 95/2017).

 

 1. Έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων 2ηςΣχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης οικ. έτους 2017, βάσει της αριθ. 23/2018 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

 

 1. Έγκριση 1ουΑ.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Προστασία, Διαχείριση και Ανάπλαση Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας» -Α.Μ. 141/2016 (επανεισαγωγή).

 

 1. Έγκριση Διαδημοτικού Τουρνουά Μίνι Ποδοσφαίρου για το έτος 2018 και Προγράμματος «Ημερησίας Θερινής Δημιουργικής & Αθλητικής Απασχόλησης» για το έτος 2018 – Διάθεση σχετικών πιστώσεων.

 

 1. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.

 

Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.