Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης σε Εργαζόμενους και σε Πρόσφυγες του προγράμματος στέγασης ΕΣΤΙΑ στη Ν. Φιλαδέλφεια – Ν. Χαλκηδόνα

0
19

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 14 Απριλίου, η διανομή των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στις οικογένειες των προσφύγων του προγράμματος ΕΣΤΙΑ, που η Πρωτοβουλία μας είχε συλλέξει, έπειτα από την μεγάλη ανταπόκριση που είχε βρει η έκκλησή μας από τους κατοίκους της πόλης μας, αλλά και γειτονικών περιοχών. Τα πράγματα που συγκεντρώθηκαν, κατηγοριοποιήθηκαν ανά είδος και μοιράστηκαν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν σε αυτό μας το κάλεσμα. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στο πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ του δήμου μας, που η συμβολή τους και η βοήθειά τους ήταν καθοριστική για την ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται. Οι πρόσφυγες και οι οικογένειες του προγράμματος ΕΣΤΙΑ εξακολουθούν να είναι υπό την απειλή της έξωσης, ενώ και οι θέσεις εργασίας στο πρόγραμμα, βρίσκονται σε διαρκή αμφισβήτηση. Θα ενημερώσουμε άμεσα για την επόμενη κίνηση της Πρωτοβουλίας μας. Ο αγώνας ενάντια στον πόλεμο και τις αιτίες που αναγκάζουν τους ανθρώπους να ξεριζώνονται από τον τόπο τους συνεχίζεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.