Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τον Δήμαρχο Πατρέων

0
58

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αλληλεγγύη στο Δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη

 

Το Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ύστερα από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης, υιοθέτησε την Τετάρτη 15/2/2017 ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα. Υπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχη απόφαση απαγόρευσης παραχώρησης δημοτικών χώρων σε φασιστικές οργανώσεις έχει λάβει και το της πόλης μας.

 

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, καταδικάζει την παραπομπή σε δίκη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη στις 13 Φεβρουαρίου, ο οποίος διώκεται ύστερα από μήνυση τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και δικάζεται γιατί, υλοποιώντας και αντίστοιχες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης δεν διευκόλυνε δράσεις της οργάνωσης, θεωρεί ότι η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική πράξη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί ως παράβαση καθήκοντος. Απαιτεί να σταματήσει η δίωξη του Δημάρχου Πατρέων καθώς και να αναληφθούν προς αυτήν την κατεύθυνση ανάλογες πρωτοβουλίες από την κυβέρνηση και τις αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες».

 

                                                ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.