Ρωσική ρουκέτα κατασκευής συνετρίβη εναέρια στην Κύπρο επάνω από σειρά τριών κοινοτικών οικισμών Βορείως 12 χιλιομέτρων της Λευκωσίας από το Βόρειο τμήμα της πόλης το οποίο μετά το 1974 πολιορκείται από Τουρκικά στρατεύματα ανάλογα των συνθηκών του πληθυσμιακού εποικισμού και την απουσία ενδεχομένου πολέμου λόγω μεγέθους της χώρας.

Ο πύραυλος πρόσκρουσης των εναέριων στόχων συμμετείχε στις Ισραηλινές διενέξεις με την χθες στοχεύοντας πολεμικά αεροσκάφη όμως συνετρίβη στον εναέριο χώρο επάνω από τον κοινοτικό οικισμό του νομού Κυρήνης προξενώντας πυρκαϊά περιορισμένης έκτασης των λοφώδους εκτάσεων από τα συντρίμμια πέφτοντας στους Κορνοκήπους Λευκονοίκου αλλά φτάνοντας μέχρι τον Άγιο Νικόλαο της Πάνω Παναγιάς.

Οι κάτοικοι των χωριών 1:00 π.μ. άκουσαν πολλαπλά σε απόσταση τους κρότους βλέποντας την ανάφλεξη γύρω από το Βουνό δεχόμενοι θραύσματα σπάνια από αυλές των κατοικιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.