Σχετικά με τη δήθεν σύνδεση του αντιπλημμυρικού στη Σκρα με την τσιμεντοποίηση του Ποδονύφτη

0
23

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χ. Τομπούλογλου και η παράταξή του, δανείστηκαν ένα δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας και εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία υιοθετούν την άποψη ότι η Περιφέρεια εκβιάζει να μην γίνουν προσφυγές κατά του έργου της τσιμεντοποίησης του Ποδονίφτη,  συνδέοντας το με το αντιπλημμυρικό της ΣΚΡΑ. Ρωτούν την δημοτική αρχή γιατί δεν ενημέρωσε τους πολίτες, γιατί  «έσκυψε το κεφάλι» και τι θα γίνει με το έργο της Σκρα.

Επαναλαμβάνουμε λοιπόν για όσους επιμένουν να μην διαβάζουν ούτε καν τα δελτία τύπου καθώς και για όσους αγνοούν στοιχειώδεις διαδικασίες της δημόσιας διοίκησης ότι : 1. Ο Δήμος έχει ήδη προσφύγει κατά της  τσιμεντοποίησης του Ποδονίφτη στο Συμβούλιο της Επικρατείας 2. Το έργο της Σκρα έχει ήδη δημοπρατηθεί 3. Τίποτε νέο δεν προέκυψε πέρα από το γεγονός ότι η Περιφέρεια αντί να χρηματοδοτήσει τα έργα από τον δικό της προϋπολογισμό τα μετέφερε μαζί με άλλα σε χρηματοδότηση του ΥΠΕΣ, γεγονός που ουδόλως απασχολεί τον Δήμο, τους δημότες, την πορεία των έργων και τις τυχόν ενστάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.