Σε διαδικασία διαβούλευσης το έργο της υπογειοποίησης δρόμων στο κέντρο του Δήμου

Ο Δήμος ξεκινά διαδικασία διαβούλευσης για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου με τίτλο «Ταπείνωση και κάλυψη τμήματος της Πατριάρχου Κων/νου στη Νέα Φιλαδέλφεια» με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Αττικής. Πρόκειται για ένα μείζον συγκοινωνιακό και κυκλοφοριακό έργο, που τροποποιεί την κυκλοφοριακή μελέτη του Δήμου και αλλάζει τη φυσιογνωμία του προσφυγικού οικισμού και της λειτουργίας του κέντρου της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέσσερα χρόνια μετά την υποβολή της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του συγκεκριμένου έργου, επιλέχθηκε ο Αύγουστος ως περίοδος γνωμοδότησης, όταν δηλαδή τα αρμόδια όργανα δεν συνεδριάζουν.

Ο Δήμος έστειλε παράτασης θεωρώντας ότι είναι αναγκαίο να ενημερωθεί τεκμηριωμένα τόσο το συμβούλιο όσο και η τοπική κοινωνία για τις νέες συνθήκες που θα επέλθουν και για τις επιπτώσεις του έργου. Το επόμενο διάστημα θα συνεδριάσουν τα τοπικά συμβούλια, η επιτροπή διαβούλευσης, η και κατόπιν το δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να διατυπωθεί η γνώμη του Δήμου. Για κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, η Μελέτη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου: www.dimosfx.gr

Από το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.