26.2 C
Nea Chalkidona
Σάββατο, 23/09/2023

  Σεμινάριο: “Ηγεσία και Κτίσιμο Ομάδας” με τον Δ. Μπουραντά

  Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018
  Αθήνα (Divani Palace Acropolis)

  Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018
  Θεσσαλονίκη (Mediterranean Palace)

  H AQS διοργανώνει το σεμινά “Ηγεσία και Κτίσιμο Ομάδας”, με εισηγητή τον κορυφαίο Έλληνα Καθηγητή σε θέματα Ηγεσίας και Στρατηγικής, Δημήτρη Μπουραντά.
  Αποτελεσματική Ηγεσία σημαίνει άσκηση θετικής επιρροής στους γύρω μας σε όλα τα επί, ώστε να αναπτυχθούν οι δεξιότητες των Στελεχών για την ανάπτυξη, τη βελτίωση της παραγωγικότητας, την ποιοτικότερη , την καινοτόμο σκέψη, την πελατοκεντρική συμπεριφορά και άρα την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Εταιρείας.
  Μία από τις εξαιρετικά σημαντικές υποχρεώσεις της Ηγεσίας είναι το Κτίσιμο Αποτελεσματικής Ομάδας και η ανάπτυξη των ικανοτήτων και της αποτελεσματικότητας του κάθε μέλους της ς.
  Επιχειρήσεις με αναπτυγμένη την Κουλτούρα της Λειτουργίας Αποτελεσματικών Ομάδων αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς ενισχύεται η συνέργεια για να επιτευχθούν κοινοί στόχοι, τα μέλη της Ομάδος δεσμεύονται και αισθάνονται προσωπικά υπεύθυνα για τη συνολική επίδοση. Τέλος, αναπτύσσονται ηγετικές δεξιότητες με αποτέλεσμα οι επικεφαλής των Ομάδων να αυξάνουν συνολικά των παραγωγικότητα του προσωπικού τους.

  Το είναι πρακτικού χαρακτήρα αναδεικνύοντας τον τρόπο που σχηματίζονται και αναπτύσσονται οι Αποδοτικές Ομάδες και απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα του Management από το απλό Στέλεχος μέχρι τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

  Το ισχυρό σημείο του σεμιναρίου είναι ότι μέσω βιωματικών ασκήσεων, αναδεικνύεται η αξία της άσκησης Αποτελεσματικής Ηγεσίας και της Λειτουργίας των Ομάδων

  Οι Συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

  • Αυτοαξιολογηθούν ως Ηγέτες με βάση ειδικά Εργαλεία
  • Εντοπίσουν Περιοχές Βελτίωσης
  • Ετοιμάσουν Πλάνο Προσωπικής Βελτίωσης, βάσει της αρχής ότι η Ηγεσία μαθαίνεται
  • Αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στη Διαχείριση Αλλαγών και στη Λειτουργία Ομάδων ασκώντας θετική επιρροή στο προσωπικό
  • Αναπτύξουν τις δεξιότητές τους για την Παρακίνηση και την Ενδυνάμωση των ανθρώπων
  • Ενστερνιστούν την Εργασία Ομάδας και τον τρόπο ανάπτυξής της
  • Κατανοήσουν ότι ο Manager δεν μπορεί να είναι επιτυχημένος αν ταυτόχρονα δεν είναι σε θέση να εμπνεύσει και να παρακινήσει την Ομάδα
  • Διαπιστώσουν μέσω ασκήσεων ότι οι λύσεις που δίνονται μεσω teamwork είναι περισσότερο λειτουργικές και επιτυχημένες όταν εμπλέκεται η Ομάδα, σε σχέση με τις ατομικές λύσεις
  • Εξοικειωθούν με τα βήματα και τους κανόνες Κτισίματος της Ομάδος βήμα προς βήμα
  • Εξοικειωθούν με τους τρόπους ανάπτυξης των μελών της Ομάδας μέσω της συμμετοχής τους σε αυτήν
  • Αντιληφθούν την αξία της Λειτουργίας των Ομάδων στην παρακίνηση των ανθρώπων
  • Αναπτύξουν την ικανότητα δημιουργίας συνέργειας μεταξύ των μελών, μέσω καλύτερης ακρόασης και κατανόησης των δυνατοτήτων τους

   

  Το Σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το πρόγραμμα Κ 0,24% του Ο.Α.Ε.Δ. Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής:
  Αθήνα 22/2/18, Θεσσαλονίκη 15/2/18

  Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 6216997.
  Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Δημητριάδη Ζήλη.

  Η ομάδα του Καφενείου
  Η ομάδα του Καφενείου
  Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

  ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Σχετικά άρθρα