Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Βούρο

Αναδημοσιεύουμε αυτούσια την ανακοίνωση της μηνυτήριας αναφοράς του επικεφαλής της παράταξης “Η πόλη της καρδιάς μας” κ. Χ. Τομπούλογλου κατά παντός υπευθύνου σχετικά με το σκανδαλώδες του ηλεκτροφωτισμού.

Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, κατέθεσα – ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος – μηνυτήρια αναφορά 20 σελίδων κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση της αντικατάστασης του φωτισμού της πόλης μας (Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας) με .

-Ως γνωστόν, τόσο η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας όσο και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου έχουν καταγγείλει την σχετική διαδικασία ως σκανδαλώδη! Υπολογίζεται δε να στοιχίσει στον Δήμο μας πάνω από 3.300.000 ευρώ, χρεώνοντας έτσι η διοίκηση Βούρου τα ανταποδοτικά τέλη του Δήμου για κάθε χρόνο με πάνω από 400.000 ευρώ – τα οποία θα καταβάλλουν οι κάτοικοι – ως το 2029!
Οι εργαζόμενοι του Δήμου πρότειναν στην διοίκηση Βούρου να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη με περίπου 1.100.000 ευρώ!

-Η δικαιοσύνη καλείται να διερευνήσει την νομιμότητα της διαδικασίας αλλά και την ενδεχόμενη ζημιά για τον Δήμο μας, που ξεπερνάει κατά την εκτίμησή μας τα 2.000.000 ευρώ!

Την μηνυτήρια αναφορά μου συνοδεύει ογκώδης φάκελος σχετικών εγγράφων ενώ ως μάρτυρες προτείνω τους κ.κ. Α. Βασιλόπουλο, Π. Γρετζελιά, Ν. Σερετάκη, Γ. Ανεμογιάννη, Γ. Ουσταμπασίδη, και 2 υπαλλήλους του Δήμου μας, που γνωρίζουν την υπόθεση.

-Τον νομικό χειρισμό της υπόθεσης ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος-δικηγόρος Αθηνών κ. Σταύρος Γεωργίου.

-Το προανήγγειλα και σήμερα το υλοποίησα.

-Ελπίζω και αναμένουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες Δημοτικές Παρατάξεις, που αντιτίθενται στην διοίκηση Βούρου για το συγκεκριμένο θέμα, με ανάλογες ενέργειές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.