Σημειώθηκε στην Γερμανία διαρροή της σοκολάτας από εργοστάσιο!

0
81

Πλημμύρισε… από την ρευστή σοκολάτα ο δρόμος στην Γερμανική πόλη του () από το στάσιμο βυτίο της σοκολατοποιίας στην περασμένη Τρίτη καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα!

Η αποκατάσταση της λειτουργίας της σοκολατοποιίας των ειδών πολυτελείας της προγραμματίστηκε αυθημερόν από την εκτεταμένη κηλίδα του ενός τόνου της ρευστής σοκολάτας της έκτασης των δέκα τετραγωνικών μέτρων.

Η πυροσβεστική επίσης ενοικίασε καθαριστικό συνεργείο εταιρείας από την συμβολή του οποίου κατέστειλε την διαρροή από το στάσιμο βυτίο της σοκολατοποιίας εντός των δύο ωρών μέχρι τις 22:00 τοπικής ώρας εξαλείφοντας με την χρήση του συνεργείου από τον δρόμο από ζεστό νερό με αεροστρόβιλους την παρουσία της μετά την επιχείρηση της απόθεσης.

«Παρά το καταθλιπτικό συμβάν το Werl δεν επίκειται να εορτάσει τα Χριστούγεννα ως ελεύθερο από την σοκολάτα» δήλωσε ένας από τους 25 πυροσβέστες στην απομάκρυνσή της με το κρύο το οποίο την πήγασε.

Ο μάνατζερ της DreiMeister απέδωσε την κύλιση σε έλατον τεχνικό κώλυμα λέγοντας ότι είχε αποδειχτεί καταστροφικό αν είχε σημειωθεί πλησιέστερα στις γιορτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.