Το συμβούλιο της τοπικής ΟΝΝΕΔ

Λάβαμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου από την ΟΝΝΕΔ Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας:

Νέα Φιλαδέλφεια, 14 Απριλίου 2016

Δελτίο τύπου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό της ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας που προέκυψε μετά την εκλογική διαδικασία της 3ης Απριλίου 2016. Η σύνθεση είναι η εξής:

Πρόεδρος : Τάσος Κοσκολέτος

Υπεύθυνος Κινητοποίησης και Εκλογικής Ετοιμότητας (Οργανωτικό): Γιάννης Γεωργόπουλος

Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας : Ρενάτα Χιωτάκη

Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού : Πάρης Κοντέσης

Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Κώστας Καραγιάννης

Ως Υπεύθυνος ΜΑΚΙ ορίζεται ο Παναγιώτης Σκαλκέας.

Ως νέοι με όρεξη για προκοπή και δημιουργία, καλούμαστε να αποφύγουμε τα λάθη των μεγαλυτέρων και να αποδείξουμε ότι εκπροσωπούμε ως γενιά τις καλύτερες των προβλέψεων για ένα ευοίωνο μέλλον. Επιθυμούμε μία καλύτερη Ελλάδα για εμάς και τους συμπολίτες μας, ανεξαρτήτως φρονημάτων και άλλων διακρίσεων. Η πολιτική, εάν ασκηθεί με ηθικά ορθό και υπεύθυνο τρόπο μπορεί όντως να επιφέρει αποτελέσματα στη ζωή του κάθε πολίτη. Και με αυτό εννοούμε την προσφορά στους αδυνάτους, τις αγνού, ανθρωπιστικού χαρακτήρα και την δημιουργία μιας τοπικής κοινότητας νέων η οποία θα αγρυπνά και θα υπηρετεί τον πολίτη. Κάθε συνοδοιπόρος και κάθε συμπαράσταση προς την επίτευξη του σκοπού μας θα την δεχτούμε με ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστούμε.


Σ.Σ: Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παραπάνω δεν εξελέγει από τα μέλη της ΟΝΝΕΔ καθώς δεν πραγματοποιήθηκε εκλογική διαδικασία λόγω του ότι δεν υπήρχε αντίπαλος συνδυασμός.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.