Σκληρή απάντηση του Χ. Τομπούλογλου περί γηπέδου ΑΕΚ

0
700
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook απάντησε ο επικεφαλής της παράταξης “η πόλη της καρδιάς μας¨κ. Χ. Τομπούλογλου σε δημοσίευμα του κ. Κ. Παντέλογλου.
 
Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτηση:
 
“Μια οφειλόμενη απάντηση με αφορμή τις απόψεις του συμπολίτη μας κ.Κ.Παντελόγλου.
 
Ο κ.Παντελόγλου, αν και πολιτικός μηχανικός, βέβαια μη εξασκώντας το επάγγελμά του επί πολλά χρόνια, έπεσε σε ατόπημα αναφερόμενος στην στάση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο το 2013, σχετικά με το θέμα ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ.
 
Εξηγούμαι: Το 2013 έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο μια κατ’ αρχήν παρουσίαση των προθέσεων και ενός γενικού περιγράμματος του υπό ανέγερση γηπέδου της ΑΕΚ, το οποίο στη συνέχεια άλλαξε σε πολλά του σημεία, όπως ήταν αναμενόμενο. Πότε δεν έκρυψα ή δεν άλλαξα στάση σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ. Αταλάντευτα πίστευα και πιστεύω στην αναγκαιότητα του για την πόλη μας, με την οποία είναι συνυφασμένο επί δεκαετίες καθώς, εκτός των άλλων, παραπέμπει ευθέως στην ιστορία μας και στις αλησμόνητες πατρίδες του Ελληνισμού της Ανατολής.
 
Η θέση μου ήταν και είναι:
 
Ναι στο γήπεδο, με όρους και προϋποθέσεις, που συνάδουν με την μορφή της Νέας Φιλαδέλφειας, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, το Άλσος και την ομαλή λειτουργία της πόλης μας. Φυσικά και ΔΕΝ ζήτησα στην φάση εκείνη, της κατ’ αρχήν παρουσίασης, την άποψη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου μας. Η άποψη της τεχνικής υπηρεσίας, όπως και των άλλων υπηρεσιών που εμπλέκονται, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ όταν έχουμε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΣΧΕΔΙΟ σε φάση προς υλοποίηση, όπως τώρα! Τότε επρόκειτο για την αποδοχή ενός γενικού σχεδίου, το οποίο και φυσικά με εύρισκε σύμφωνο επί της αρχής! Προφανώς αυτό διαφεύγει της προσοχής του κ.Παντελόγλου. Όπως επίσης σωστά αναφέρει, συνεπής στην θέση μου που πριν περιέγραψα, συμμετείχα και οικονομικά, μαζί με τον Γιάννη Τομπούλογλου στους 131 συμπολίτες μας, που αντιτάχθηκαν στο επιζήμιο σχέδιο Γρανίτσα, με αποτέλεσμα να δικαιωθούμε από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Ας μου θυμίσει ο κ.Παντελόγλου, εάν τότε και ΕΚΕΙΝΟΣ έπραξε το ίδιο…”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.