Στον αέρα η διαπαραταξιακή επιτροπή – Αποχώρησε ο Χ. Τομπούλογλου

0
179

Μετά τη μη συμμετοχή του πρώην δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης “Ξανά Μαζί” κ. Π. Γρετζελιά και του επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας” κ. Ν. Σερετάκη στην διαπαραταξιακή επιτροπή, τώρα ο επικεφαλής της παράταξης “η πόλη της καρδιάς μας” κ. Χ. Τομπούλογλου κ. Χ. Τομπούλογλου αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Προς
τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής.
Κοινοποίηση:
-Γραφείο Δημάρχου
-Πρόεδρο και Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου
-Προέδρους και μέλη Δημοτικών Κοινοτήτων Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας
(Να καταχωρηθεί στο οικείο πρακτικό της Διαπαραξιακής Επιτροπής-μαζί με το ΑΠ 4383/3.3.2021 έγγραφό μου – αφού πρωτοκολληθεί από την Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου και διανεμηθεί αρμοδίως)
Αποχωρώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας, εφεξής, από την Διαπαραταξιακή Επιτροπή, που συγκροτήθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου διότι, παρά την ομόφωνη καταδίκη των συκοφαντικών και απειλητικών δημοσιευμάτων εναντίον μου (στην συνεδρίασή της στις 2/3/2021) από οπαδικά και αλλά site στις 27/2 Και 1/3/2021, ουδεμία επίσημη ανακοίνωση ή δελτίο τύπου εκδόθηκε, όπως περί αυτού είχε λεχθεί.
Είχα κάθε διάθεση να συνεχίσω να συμμετέχω στις συνεδριάσεις της Επιτροπής αυτής, όπως αποδεικνύεται και από το σχετικό έγγραφο μου με ΑΠ: 4383/3.3.2021 (το οποίο και ζητώ να καταχωρηθεί στα πρακτικά της Επιτροπής), αναμένοντας υπομονετικά 3 ημέρες και έως τώρα, την τελευταία στιγμή πριν την νέα σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής (5/3/2021 και ώρα 9πμ), για την έκδοση επίσημης ανακοίνωσης-δελτίου τύπου προς τα ΜΜΕ, περί καταδίκης των επιθέσεων εναντίον μου, τις όποιες ήδη καταμήνυσα και ερευνά η Δικαιοσύνη.
 
Νέα Φιλαδέλφεια 5 Μαρτίου 2021
 
Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος
Χαράλαμπος
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης
“Η πόλη της Καρδιάς μας”

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.