Τα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Αθλητικά Προγράμματα Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος

Στα πλαίσια υλοποίησης προγραμμάτων μαζικής άθλησης ξεκινούν στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος προγράμματα για παιδιά και ενήλικες. Τα προγράμματα αφορούν:

▷ Ρυθμική Γυμναστική (Αίθουσα κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Ιωνικού Ζαχαρία Αλεξάνδρου – Ν. Τρυπιά & Σαρδέων, Ν.Φιλαδέλφεια).
▷ Tae Kwon Do (Αίθουσα κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Ιωνικού Ζαχαρία Αλεξάνδρου – Ν. Τρυπιά & Σαρδέων, Ν.Φιλαδέλφεια).
▷ Mini Ποδόσφαιρο (γήπεδο συνοικία «Ειρήνης», Κηφισού & Παπαναστασίου, Ν. Φιλαδέλφεια).
▷ Τένις και μίνι τένις (γήπεδα επί της οδού Πλαστήρα και Λαχανά, Ν. Φιλαδέλφεια).
▷ Κολύμβηση (Κλειστό Ολυμπιακό Κολυμβητήριο – Εγκαταστάσεις Ο.Α.Κ.Α. «Σπ. Λουής» – Μαρούσι).
▷ Αεροβική (πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο, Ν. Χαλκηδόνα – Αίθουσα Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, Περιλέους & Βάρναλη).
▷ Pilates, Αεροβική, Γενική Γυμναστική και προγράμματα μυϊκής ενδυνάμωσης, step, tae bo, body pub και αποκατάστασης μυοσκελετικών προβλημάτων (Δημοτικό Γυμναστήριο «Άτταλος», Τρωάδος 2, Ν. Φιλαδέλφεια).

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για της ημέρες και ώρες λειτουργίας όλων των προγραμμάτων στο κτίριο του Δήμου επί της Ραιδεστού 21, Νέα Χαλκηδόνα από Δευτέρα έως και Παρασκευή 9 – 2, στα τηλέφωνα επικοινωνίας 213-2026331 και 213-2026332 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο email: tm_ppa@neafiladelfeia.


Πολιτιστικά Προγράμματα Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος

Στα πλαίσια υλοποίησης πολιτιστικών προγραμμάτων ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος ξεκινάει προγράμματα για παιδιά και ενήλικες. Τα προγράμματα αφορούν:

Ζωγραφική. Λειτουργούν τμήματα προσχολικής ηλικίας, παιδιών και ενηλίκων. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο χώρο του εικαστικού εργαστηρίου επί της οδού Αγ. Αναργύρων 11 στη Ν. Χαλκηδόνα.
Παραδοσιακοί Χοροί. Λειτουργούν τμήματα παιδιών και ενηλίκων. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο της Ν. Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45, 2ος όροφος), στο πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο (Περικλέους & Βάρναλη) και στο 5Ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Φιλαδέλφειας.
Μουσικοκινητική για παιδιά Α.Μ.Ε.Α. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο χώρο της Παιγνιοθήκης επί της οδού Αγ. Αναργύρων 11, Ν. Χαλκηδόνα (ισόγειο).
Κεραμική
Γλυπτική
Πηλοπλαστική

Εθελοντικά Πολιτιστικά Προγράμματα

Θεατρικές Ομάδες (Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας)
Σεμινάρια Αναλογικής και Ψηφιακής Φωτογραφίας (Αγ. Αναργύρων 9, Ν. Χαλκηδόνα)
Εκμάθηση Γερμανικών (Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας)
Εκμάθηση Αγγλικών (Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας)
Σεμινάριο Πλεκτικής (Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας)
Θεατρικό Παιχνίδι. Λειτουργούν τμήματα μόνο για παιδιά (Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας)
Σωματικό Θέατρο. Λειτουργούν τμήματα ενηλίκων και παιδιών (Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας)

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για της ημέρες και ώρες λειτουργίας όλων των προγραμμάτων στο κτίριο του Δήμου επί της Ραιδεστού 21, Νέα Χαλκηδόνα από Δευτέρα έως και Παρασκευή 9 – 2, στα τηλέφωνα επικοινωνίας 213-2026331 και 213-2026332 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο email: tm_ppa@neafiladelfeia.gr.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.