Θεατρικές παραστάσεις ομάδας “Ονειρωδοί” στο ΠΠΙΕΔ
Ένα τετραήμερο γεμάτο έντονα συναισθήματα, ανατροπές και βαθιά υπαρξιακά ερωτήματα μας υπόσχεται η θεατρική ομάδα «Ονειρωδοί». Με δύο εξαιρετικά έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου, η ομάδα δίνει το δικό της στίγμα αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία με ελεύθερη είσοδο.
Σημειώστε τις ημερομηνίες και ετοιμαστείτε για ένα θεατρικό ταξίδι στο πανέμορφο Θεατράκι του ΠΠΙΕΔ.
Το Πρόγραμμα των Παραστάσεων
🎭 «Οι Δούλες» του Ζαν Ζενέ
-
Πότε: Πέμπτη 09/07 & Παρασκευή 10/07/2026
-
Ώρα: 21:00
-
Λίγα λόγια για το έργο: Το εμβληματικό και σκοτεινό αριστούργημα του Ζαν Ζενέ ζωντανεύει στη σκηνή. Δύο υπηρέτριες παγιδεύονται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι ρόλων, εξουσίας και εκδίκησης απέναντι στην Κυρία τους. Μια παράσταση που ισορροπεί ανάμεσα στην ψευδαίσθηση και την πραγματικότητα, ξεσκεπάζοντας τα πιο κρυφά ανθρώπινα πάθη.
🎭 «Εμείς & ο χρόνος» του Τζον Μπόιντον Πρίσλεϊ
-
Πότε: Σάββατο 11/07 & Κυριακή 12/07/2026
-
Ώρα: 21:00
-
Λίγα λόγια για το έργο: Πώς μας αλλάζει ο χρόνος; Πώς οι ελπίδες της νιότης μετατρέπονται σε συμβιβασμούς του μέλλοντος; Το συγκλονιστικό έργο του Πρίσλεϊ εξετάζει τη ζωή μιας οικογένειας σε βάθος χρόνου, θυμίζοντάς μας ότι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον συνυπάρχουν σε κάθε μας στιγμή.
Γιατί να μην το χάσετε
Η ομάδα «Ονειρωδοί» επιλέγει δύο κείμενα-σταθμούς που μιλούν απευθείας στην ψυχή του θεατή. Η ζωντάνια των ερμηνειών, η φρέσκια σκηνοθετική ματιά και η ατμόσφαιρα στον ανοιχτό χώρο του ΠΠΙΕΔ εγγυώνται τέσσερις βραδιές που θα συζητάτε για καιρό.




