Θριαμβευτική η κεντρική ομιλία του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου

0
1261

Χειροκρότημα, παλμός, συγκίνηση είναι οι λέξεις που θα μπορούσαν να περιγράψουν απόλυτα την σημερινή κεντρική ομιλία του νυν Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, και εκ νέου υποψήφιου, Άρη Βασιλόπουλου!

Η ανταπόκριση των Φιλαδελφιωτών και των Χαλκηδονιοτών στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης “Δύναμη Πολιτών” ήταν σπουδαία, όχι μόνο λόγω του τεράστιου πλήθους, αλλά ακόμη περισσότερο λόγω του χειροκροτήματος, του ενθουσιασμού και της συγκίνησης των παρευρισκομένων. Αξιοσημείωτη μάλιστα ήταν η ισχυρή παρουσία της νεολαίας, των εφήβων που από φέτος ψηφίζουν από το 17ο έτος της ηλικίας τους.

Στην αρχή της εκδήλωσης μίλησαν η 17χρονη τελειόφητη Λυκείου υποψήφια του Άρη Βασιλόπουλου Εύη Σταυροπούλου, καθώς και η Βάσω Αγαγιώτου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Μπροστά με ευθύνη και αλληλεγγύη”, και ο Κώστας Ντάτσης, υποψήφιος της “Δύναμη Πολιτών”.

Ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος από το βήμα μίλησε για τα προβλήματα της πόλης στην οποία ζει και μεγαλώνει το παιδί του με τη σύζυγο του, το έργο της δημοτικής αρχής στην επίλυση τους, καθώς και το έργο που έχει δρομολογηθεί ήδη να πραγματοποιηθεί στην πόλη.

Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι η σημερινή κεντρική προεκλογική ομιλία του Άρη Βασιλόπουλου ξεπέρασε κατά πολύ σε προσέλευση και παλμό την αντίστοιχη κεντρική προεκλογική ομιλία που είχε πραγματοποιήσει το 2014 – όταν και πρωτοεκλέχτηκε Δήμαρχος.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ:

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.