Σύμφωνα με έγγυρες πληροφορίες “του Καφενείου” οι πρώτες σε επίπεδο ενσωμάτωσης 80% για τις πρώτες τέσσερις παρατάξεις έχουν ως εξής:

Πολιτών Πολιτεία – Γιάννης Βούρος:

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του “Καφενείου” ότι το παραδοσιακό ΠΑΣΟΚ στηρίζει Παντελή Γρετζελιά. Η πλειοψηφία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ δεν εκλέγονται στην παράταξη του Γιάννη Βούρου. Αντιθέτως, ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας κατευθύνθηκαν σε υποψηφίους που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία με αποτέλεσμα να αποδυναμωθεί η παράταξη του Χάρη Τομπούλογλου.

Νέα Φιλαδέλφεια: Στην πρώτη θέση επικρατεί ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής (πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ), στη δεύτερη θέση η Ανθή Παπακώστα (διευθ. δημοσίων σχέσεων ΠΑΕ ΑΕΚ), στην τρίτη θέση ο Μιχάλης Παυλής (π. ποδοσφαιριστής ΑΕΚ, προπονητής ακαδημιών), στην τέταρτη θέση ο Σωτήρης Κοσκολέτος, στην πέμπτη θέση ο Σπύρος Γραμμένος, ενώ σε απόσταση ακολουθούν με φθίνουσα σειρά οι: Βαγγέλης Αρναούτογλου, Δημήτρης Κανταρέλης, Φώτης Νικολόπουλος, Ηλίας Τάφας.

Νέα Χαλκηδόνα: Στην πρώτη θέση ο Γιώργος Καραβίας, στην δευτέρη θέση ο Γιώργος Σαραντόπουλος, στην τρίτη θέση ο Νίκος Παπανικολάου ενώ σε απόσταση ακολουθούν με φθίνουσα σειρά ο Κώστας Μπίγαλης, ο Μιχάλης Κουτσάκης και ο Λευτέρης Πλάτανος.

Δύναμη Πολιτών – Άρης Βασιλόπουλος

Νέα Φιλαδέλφεια: Στην πρώτη θέση η Ευτυχία Παπαλουκά, στη δεύτερη θέση ο Χωρινός Κωνσταντίνος, στην τρίτη θέση ο Νίκος Ανανιάδης, στη τέταρτη θέση ο Γιώργος Ανεμογιάννης και στην πέμπτη θέση ο Κωνσταντίνος Ντάτσης.

 

Ξανά Μαζί – Παντελής Γρετζελιάς

Νέα Φιλαδέλφεια: Στην πρώτη θέση με πάνω από 900 σταυρούς φαίνεται να είναι ο Χρήστος Γρετζελιάς, στη δεύτερη θέση ο Γιάννης Ουσταμπασίδης, στην τρίτη θέση ο Γιώργος Αναγνώστου, στην τέταρτη θέση ο Πέτρος Λαζαρίδης στην πέμπτη θέση η Παρασκευή (Εβίτα) Αγαπητού και στην έκτη θέση ακολουθεί ο Βύρωνας Λιανός.

Νέα Χαλκηδόνα: πρώτος βρίσκεται ο Θάνος Λέκκας.

Η πόλη της καρδιάς μας – Χάρης Τομπούλογλου

Νέα Φιλαδέλφεια: Στην πρώτη θέση ξεχωρίζει ο Κώστας Τομπούλογλου, στην δεύτερη θέση ο Χρήστος Τριανταφύλλου, στην τρίτη θέση ο Γρηγόρης Κοττές και στην τέταρτη θέση ακολουθεί ο Τάκης Αθανασόπουλος.

Νέα Χαλκηδόνα: Στην πρώτη θέση είναι η Σοφία Αλεφραγκή, στη δεύτερη θέση η Δήμητρα Πρεβέντη και ακολουθεί στην τρίτη θέση ο Θανάσης Καλύβης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.