fbpx
28.8 C
Nea Chalkidona
Πέμπτη, 25/07/2024

  Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Φιλαδέλφειας

  Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Δήμο,  δίνει στη δημοσιότητα τον κορμό των υποψηφίων για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

  Εκλογές που μπορούν να αποτελέσουν εφαλτήριο για να βγουν πιο δυνατά στο προσκήνιο οι διεκδικήσεις των λαϊκών οικογενειών για την προστασία της ζωής και του περιβάλλοντος.

  Είναι στο χέρι μας να δεχτούν πλήγμα  τα αστικά κόμματα και οι υποψήφιοι που στηρίζουν, για την πολιτική τους που μας τσακίζει καθημερινά για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Να είναι περισσότεροι οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, οι Δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που θα στέκονται μαζί με το λαό, στην πρώτη γραμμή της πάλης του. Να δώσουμε πνοή στον αγώνα, στην ελπίδα, στο δρόμο της ριζικής ανατροπής.  

  Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης απαρτίζεται από εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, νεολαίους, γυναίκες και συνταξιούχους που  συναντηθήκαμε στους μεγάλους αγώνες για τα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα, βροντοφωνάξαμε μαζί «ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας!»

  Στελεχώνεται από άνδρες και γυναίκες με σημαντική συμβολή και στους αγώνες που έγιναν στο Δήμο μας: ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ηλεκτροφωτισμού και υπηρεσιών του Δήμου, ενάντια στην εγκατάλειψη των σχολείων, για τους παιδικούς σταθμούς, ενάντια στην παράδοση του Άλσους και των ελεύθερων χώρων στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Που στήριξαν τις διεκδικήσεις για την αντισειμική και αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, για την στελέχωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, για τα εργασιακά, δημοκρατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, την αλληλεγγύη στους λαούς. Που βγήκαν μπροστά ενάντια σε απολύσεις, στην εργοδοτική ασυδοσία, ενάντια στους πλειστηριασμούς σπιτιών λαϊκών οικογενειών.

  • Συνδικαλιστές αγωνιστές του εργατικού λαϊκού κινήματος, μεταξύ αυτών 10 πρόεδροι και μέλη ΔΣ συνδικάτων, οργανώσεων συνταξιούχων και αυτοαπασχολούμενων
  • 10 μέλη ΔΣ φορέων του γονειϊκού κινήματος ( Ένωση Γονέων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Σύλλογοι  Γονέων) 
  • 8 Εκπαιδευτικοί, μεταξύ των οποίων 3 που υπηρετούν στα σχολεία του Δήμου μας.
  • 9 ερευνητές, πανεπιστημιακοί και υποψήφιοι διδάκτορες και 1 μέλος ΔΣ Επιστημονικού Φορέα.
  • 9 από το χώρο του πολιτισμού και 6 με προσφορά στο χώρο του αθλητισμού.
  • 3 απόφοιτοι μαθητές, μέλη των 15μελών, που πήραν δραστήρια μέρος στους περσινούς μαθητικούς αγώνες. Το 30% των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είναι  κάτω των 35 ετών.
  • 2 γιατροί δημόσιων νοσοκομείων.
  • 3 μέλη ΔΣ τοπικών και πολιτιστικών συλλόγων.

  Μεγάλος αριθμός προέρχεται από προσφυγικές οικογένειες και  οικογένειες αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

  Η μεγάλη συμμετοχή γυναικών επιστεγάζεται με 5 υποψήφιες εκλεγμένες σε διοικήσεις φορέων του ριζοσπαστικού γυναικείου κινήματος.

  Ο υποψήφιος δήμαρχος και οι πρώτοι 65 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του ψηφοδελτίου αγωνιστικής συστράτευσης και ανατροπής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας είναι: 

  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

  ΣΕΡΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
  55 ετών. Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας. Πρόεδρος του ΔΣ του Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας. Μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας 2004 – 2016.Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ).

  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

  1.    ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
  18 ετών. Απόφοιτος μαθητής του ΓΕΛ Νέας Χαλκηδόνας όπου ήταν Γραμματέας του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου. Πρωτοετής φοιτητής στο τμήμα Φωτογραφίας και οπτικοακουστικών τεχνών στο ΠΑ.Δ.Α.

  2.    ΑΓΟΡΟΥ ΧΑΡΑ
  54 ετών. Απόφοιτος  του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας.

  3.    ΒΑΛΑΣΣΑΣ ΒΕΡΓΗΣ
  Ορκωτός λογιστής. Ήταν υποψήφιος Δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

  4.    ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  43 ετών, απόφοιτος ΤΕΙ, εργαζόμενος στις τηλεπικοινωνίες, Πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στη NOVA, μέλος του ΣΕΤΗΠ.

  5.    ΒΕΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  55 ετών, ελαιοχρωματιστής. Μέλος του ΔΣ του Βόρειου Παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων.

  6.    ΒΕΡΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  32 χρονών. Αναπληρωτής εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής. Πέρσι υπηρέτησε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας.Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης “ο Αριστοτέλης”.

  7.    ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ (ΛΑΚΗΣ)
  Ασφαλιστικός Σύμβουλος

  8.    ΓΚΑΤΖΕΛΙΑ ΕΙΡΗΝΗ
  56 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια,  από προσφυγική οικογένεια. Εμποροϋπάλληλος, εργαζόμενη σε Σούπερ Μάρκετ του ομίλου Σκλαβενίτη. Είναι μέλος και δραστηριοποιείται στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

  9.    ΓΚΟΥΜΑ ΔΑΝΑΗ ΕΥΑ
  40 ετών. Αυτοαπασχολούμενη Αρχιτέκτονας Μηχανικός.Δημοτική Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση από το 2010 και επικεφαλής της στις εκλογές του 2014. Μέλος του Δ.Σ. και της Αντιπροσωπείας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Μηχανικών (Σ.Α.Δ.Α.Σ.-Π.Ε.Α.)Γραμματέας του παραρτήματος Ν.Φ. – Ν.Χ. της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.Είναι μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ.  

  10. ΓΚΟΡΤΣΙΛΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
  24 ετών. Οικοδόμος.Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, όπου διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου.

  11. ΓΡΗΜΑΝΕΛΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
  33 ετών. Φαρμακοποιός και εκπαιδευτής Πολεμικών Τεχνών.

  12. ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
  29 ετών, απόφοιτος Οικονομικού της Νομικής Αθήνας και τελειόφοιτος μεταπτυχιακός φοιτητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Μισθωτός λογιστής Εργαζόμενος, μέλος του ΟΕΕ. Μέλος του ΔΣ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λιοπράσου Ν. Τρικάλων.

  13. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  30 ετών. Φιλόλογος, εργαζόμενος σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο. Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

  14. ΕΦΕΝΤΑΚΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
  40 ετών. Ιδιωτική υπάλληλος. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων 1ου Δημοτικού Νέας Χαλκηδόνας.

  15. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Μαθηματικός. Έχει διδάξει σε πολλά σχολεία του Δήμου και συνταξιοδοτήθηκε από το 3ο Γυμνάσιο της Νέας Φιλαδέλφειας. Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο μας με τη Λαϊκή Συσπείρωση από το 2019.  Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 2ου ΓΕΛ  Νέας Φιλαδέλφειας. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ της Γ΄ Ε.Λ.Μ.Ε..

  16. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΦΑΝΗ
  27 ετών. Αρχιτέκτων Μηχανικός. Ως αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητικών Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των φοιτητών στις σπουδές και τη ζωή και πρωτοστάτησε στους αγώνες ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία

  17. ΜΑΙΡΗ ΙΩΑΝΝΟΥ
  56 ετών. Δικηγόρος, αυτοαπασχολούμενη.

  18. ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
  27 ετών. Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών. Υποψήφιος Διδάκτορας του ΕΜΠ και ερευνητής στον τομέα της Βιοϊατρικής Μηχανικής. Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΔΣ του Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας και υπεύθυνος των ακαδημιών του

  19. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΥΑ)
  Εμποροϋπάλληλος. Εργαζόμενη σε Σούπερ Μάρκετ του ομίλου Σκλαβενίτη. Είναι μέλος και δραστηριοποιείται στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

  20. ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  55 ετών. Τεχνικός μέσων πυρόσβεσης. Απόφοιτος του  Ανοικτού Πανεπιστήμιου. Δραστηριοποιείται στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων και είναι  Γραμματέας του ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής

  21. ΚΑΤΑΧΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  31 ετών. Εργάζεται ως  helpdesk specialist σε τμήμα πληροφορικής. Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε. απόφοιτος του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην “Επιστήμη και Τεχνολογία των Υπολογιστών” του ΠΑΔΑ. Μεταπτυχιακός φοιτητής στο διιδρυματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών “Εκπαιδευτική Τεχνολογία και Ανάπτυξη Ανθρώπινων Πόρων” του ΠΑΔΑ και του ΕΚΠΑ.

  22. ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΥΑ
  35 ετών. Διαχειρίστρια πολιτισμικών πόρων με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων. Είχε δράση μέσα από το Σωματείο Εργαζομένων στο Θέαμα – Ακρόαμα (ΣΕΘΕΑ).

  23. ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΝΑΤΑΣΑ
  48 ετών. Απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.Εκπαιδευτικός στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας. Μέλος του Προεδρείου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και Πρόεδρος της Αδελφότητας Βουρμπιανιτών Ηπείρου. Μέλος του ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Νέας Χαλκηδόνας. Δραστηριοποιείται σε θεατρικά και εικαστικά πολιτιστικά σχήματα.

  24. ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  30 ετών. Μηχανικός Ορυκτών Πόρων, εργαζόμενος στο κλάδο των τηλεπικοινωνιών.

  25. ΚΟΥΡΕΜΠΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  Γεννήθηκε το 1966. Μαθηματικός, απόφοιτος του Πανεπιστήμιου Πατρών. Εκπαιδευτικός στο Γενικό Λύκειο Νέας Χαλκηδόνας.

  26. ΚΟΥΡΤΕΣΗ ΠΥΡΟΜΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  36 ετών. Ιδιωτική υπάλληλος. Απόφοιτος ΤΕΙ Πειραιά. Μέλος του ΔΣ της Ομάδας Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας της  ΟΓΕ.

  27. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  Ιατρός Δερματολόγος στο νοσοκομείο “Παμμακάριστος”.Έχει εργαστεί στο ΠΕΔΥ της Νέας Φιλαδέλφειας και ΙΚΑ  άλλων πόλεων, καθώς και στο νοσοκομείο “Ανδρέας Συγγρός” Δραστηριοποιήθηκε στους επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς των Ιατρών.

  28. ΛΕΥΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  Συνταξιούχος, πρώην εργαζόμενος του Δήμου μας.

  29. ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
  Ιατρός Παθολόγος στο Νοσοκομείο «Παμμακάριστος». Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου και εκπρόσωπος των Ιατρών στο Δ.Σ. του νοσοκομείου. Μέλος του Προεδρείου της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων  του ΓΕΛ Νέας Χαλκηδόνας.

  30. ΜΑΝΩΛΕΔΑΚΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
  Συνταξιούχος. Εργάσθηκε ως μηχανικός στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.).

  31. ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ40 ετών. Ηλεκτρονικός, εργαζόμενος στις τηλεπικοινωνίες. Παράλληλα έχει εκδώσει τρεις ποιητικές συλλογές: “Μια ανάσα δρόμο” (2013), “Το σκίτσο στην ντουλάπα” (2017), “Λιώναν με τις μπότες το χορτάρι” (2021). Η ποιητική συλλογή «Μια ανάσα δρόμο» βραβεύτηκε από την Εταιρεία Συγγραφέων και  έχει μελοποιηθεί από τον Φιλαδελφειώτη συνθέτη Χάρη Κανάκη.

  32. ΜΠΑΛΟΔΗΜΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
  18 ετών. Απόφοιτος μαθητής του Γενικού Λυκείου Νέας Χαλκηδόνας, όπου ήταν Αντιπρόεδρος του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος στο πενταμελές της τάξης του. Πρωτοετής Φοιτητής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης στο ΕΚΠΑ.

  33. ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Έχει διατελέσει πρόεδρος του ΔΣ της ΟΛΜΕ.

  34. ΜΠΑΡΑΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ)
  46 ετών. Αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Αγγλίας. Έχει διδάξει στα πανεπιστήμια του Strathclyde, Stirling και Glasgow.Σπούδασε Πληροφορική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και  Πληροφοριακά Συστήματα στο πανεπιστήμιο του Strathclyde στην Μεγάλη Βρετανία. Ολοκλήρωσε την διδακτορική της διατριβή στον τομέα της δημιουργίας οργανωσιακής γνώσης σε εικονικές ομάδες στην Βρετανία. Το ερευνητικό της έργο επικεντρώνεται στον τομέα νέων τεχνολογιών και εικονικών οργανωσιακών δομών.

  35. ΜΠΕΣΙΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ
  25 χρονών. Εργάζεται στον κλάδο του επισιτισμού, αλλά και ως μουσικός και τεχνικός σε συναυλίες και εκδηλώσεις. Τελειόφοιτος της Σχολής Μηχανικών του ΠΑ.Δ.Α.. Ως μαθητής πρόεδρος του 15μελούς στο 2ο ΓΕΛ Ν, Φιλαδέλφειας πήρε δραστήρια μέρος στους αγώνες ενάντια στην τράπεζα θεμάτων. Ως αθλητής της ΑΕΚ στην ξιφασκία αναδείχθηκε χρυσός πανελληνιονίκης στο ομαδικό πρωτάθλημα χάλκινος στο ατομικό πρωτάθλημα, ενώ έχει αγωνιστεί και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Μέλος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

  36. ΜΠΕΤΣΙΟΥ ΟΛΓΑ
  Συνταξιούχος.

  37. ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
  Γεννήθηκε το 1963. Αυτοαπασχολούμενος κομμωτής με έδρα το Δήμο μας. Γραμματέας του ΔΣ του Σωματείου Κομμωτών, δραστηριοποιείται στην Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής.

  38. ΜΩΡΑΪΤΗ ΕΛΕΝΗ
  Συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος. Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Alpha Bank.Εκπρόσωπος Ο.Σ.Τ.Ο.Ε. (Ομοσπονδία Συνταξιούχων Τραπεζικών Οργανώσεων Ελλάδος). Μέλος Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ Τραπεζών.

  39. ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ ΟΡΕΣΤΗΣ
  43 ετών. Δημοσιογράφος  με μεταπτυχιακό στην Κοινωνία της Πληροφορίας, Μέσα και Επικοινωνία. Αντιπρόεδρος του παραρτήματος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.

  40. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ (ΠΕΛΗ)
  Συνταξιούχος.

  41. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΝΙΚΟΣ
  45 ετών. Σπούδασε γραφιστική στο Ινστιτούτο Καλών Τεχνών του Σάρρεϋ και ΜΜΕ στο Γκολντσμιθς του Πανεπιστήμιου του Λονδίνου, όπου αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές της ΚΝ Βρετανίας και της ΚΝΕ. Αυτοαπασχολούμενος. Τραγουδιστής του μουσικού συγκροτήματος Τοξικά Απόβλητα και μέλος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

  42. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΗ
  Έχει σπουδάσει και ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία, τη δραματοθεραπεία τη μουσικοθεραπεία και το θεατρικό παιχνίδι. Έχει εργαστεί εθελοντικά με ΑΜΕΑ, ευπαθείς ομάδες και μετανάστες. Έχει σκηνοθετήσει θεατρικές παραστάσεις σε σχολεία, συλλόγους και Δήμους. Γύρισε τα ντοκιμαντέρ «Ευαγγελία» (2019) για το νεανικό Πάρκινσον σε συνεργασία με τη θεατρική σκηνή «ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ» το (2020). Αυτό το διάστημα γυρίζει ντοκιμαντέρ για τις συνθήκες εργασίας στα τηλεφωνικά κέντρα. Έχει εκδώσει το παραμύθι το ”Γαϊτανάκι της Φιλίας” και την ποιητική συλλογή, ”Ακαθόριστα Σχήματα”.

  43. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΡΕΝΑ
  Γεννήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια το 1972. Αποφοίτησε από το πολυκλαδικό λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας και τη σχολή βρεφονηπιαγωγών. Εργάζεται ως υπάλληλος γραφείου.

  44. ΠΕΡΙΒΟΛΑ ΑΡΕΤΗ
  Αυτοαπασχολούμενη Δικηγόρος.Πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας ΧαλκηδόναςΠρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 1ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας.

  45. ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
  Συνταξιούχος. Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΟΚΑ Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας – Μεταμόρφωσης.

  46. ΠΕΤΡΕΛΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
  42 ετών. Μαθηματικός. Εργάζεται σε φροντιστήρια. Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά μέσα από το Σύλλογο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Αττικής “ο Βύρων”.

  47. ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ  
  Συνταξιούχος του Υπουργείου Γεωργίας. Ήταν υποψήφιος δήμαρχος του ΚΚΕ στη Νέα Χαλκηδόνα και  δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας την περίοδο 2010-2014.

  48. ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
  18 ετών. Απόφοιτος μαθητής του 3ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας, όπου  ήταν Πρόεδρος του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου και πρόεδρος του 5μελούς της τάξης του.

  49. ΣΑΡΑΜΑΝΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  30 ετών. Συμβασιούχος Ερευνητής. Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι μέλος του Σωματείου Συμβασιούχων Ερευνητών – Διδασκόντων Πάτρας.

  50. ΣΚΟΜΒΟΥΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
  32 ετών.  Εργάζεται ως βρεφονηπιοκόμος σε Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό. Σπούδασε στο τμήμα Προσχολικής Αγωγής του ΤΕΙ Αθήνας. Είναι μέλος του ΔΣ της Ομάδας Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας της  ΟΓΕ.

  51. ΣΟΡΟΒΟΥ ΙΟΥΛΙΑ
  Ξενοδοχοϋπάλληλος. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων 3ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας.

  52. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΙΛΙΩ
  42 ετών. Είναι η φωτογράφος filio magenta. Εργαζόμενη στον επισιτισμό. Μέλος του ΔΣ του Βορείου Παραρτήματος του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού και επικεφαλής της Επιτροπής Γυναικών του. Μέλος του ΔΣ της Ομάδας Γυναικών ΝΦ-ΝΧ της ΟΓΕ.

  53. ΣΥΓΚΟΥΝΑ – ΜΟΥΣΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ
  34 ετών. Ιδιωτική υπάλληλος. Γραμματέας της ΚΟ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας του ΚΚΕ.

  54. ΣΥΓΚΟΥΝΑ – ΜΟΥΣΟΥΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
  28 ετών. Απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Εκπαιδευτικός. Μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ.

  55. ΣΧΙΖΑΣ ΓΙΩΡΓΙΟΣ
  Εργαζόμενος στα ΕΛΠΕ. Μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Ενέργειας Αττικής – Βοιωτίας – Εύβοιας – Κορινθίας.

  56. ΤΑΧΤΙΚΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
  28 ετών. Αποφοίτησε από το 2ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας και σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει δουλέψει σε επιχειρήσεις εστίασης της περιοχής, τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε μονάδα υγείας στον ιδιωτικό τομέα.

  57. ΤΕΡΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  50 ετών, εργαζόμενος σε ναυτιλιακή εταιρεία. Μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό. Γραμματέας του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου Νέας Χαλκηδόνας, Ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Χαλκηδόνας  και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων του δήμου μας.

  58. ΤΡΙΧΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
  Εργάζεται στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στην Υπηρεσία Πρασίνου. Σπούδασε στην ΕΣΣΔ και έμεινε 2 χρόνια στη Κούβα. Ασχολείται ενεργά με τον Αθλητισμό και είναι μαραθωνοδρόμος.

  59. ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΟΡΦΕΑΣ
  Συνταξιούχος.  Είχε διατελέσει Πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων της «ΧΟΥΔΣΟΝ Ελλάς».

  60. ΦΕΙΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
  Μουσικός, τραγουδίστρια της Αθηναϊκής Κομπανίας. Υπεύθυνη παιδικών τμημάτων του Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας.

  61. ΧΑΡΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ)
  49 ετών. Εργάζεται σε τυπογραφείο. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας. Μέλος του ΔΣ Ομάδας Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας.

  62. ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΑΝΝΑ
  Γεννήθηκε το 1976.  Σπούδασε Κοινωνική Πολιτική και Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το 2016 – 2017 ήταν του ΔΣ του Επιχειρησιακού Σωματείου της Vodafone. Από το 2020 είναι άνεργη. Ασχολείται με την ζωγραφική, την εικονογράφηση και την δημιουργία κοσμημάτων.

  63. ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
  51 ετών.  Εμποροϋπάλληλος. Έχει σπουδάσει Γραφιστική και Ηλεκτρονική σελιδοποίηση.

  64. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
  Αναπληρώτρια εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Υποψήφια Διδάκτορας στις Οικονομικές Επιστήμες.

  65. ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΝΑ
  48 ετών. Γραφίστρια, απόφοιτη της Σχολής Γραφικών Τεχνών & Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθήνα. Παράλληλα ασχολείται με το χορό, διδάσκοντας Latin & Ballroom καθώς και Ελληνικούς & Παραδοσιακούς χορούς. σε αρκετές σχολές της Αθήνας.

  Τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα και τα υπόλοιπα ονόματα των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων

  Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας

  Η ομάδα του Καφενείου
  Η ομάδα του Καφενείου
  Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

  ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Σχετικά άρθρα