Το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση»

0
473

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελείται από αγωνιστές που δρουν στο εργατικό και ευρύτερο λαϊκό κίνημα, από αυτοαπασχολούμενους, από επιστήμονες, από εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, από γυναίκες και νέους. Σημαντικό μέρος των υποψηφίων προέρχεται από τους χώρους της τέχνης, του πολιτισμού, του αθλητισμού.

Χαρακτηρίζεται από μεγάλη συμμετοχή γυναικών και σημαντική συμμετοχή νέων. Πάνω από το 1/3 είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Πάνω από το 20% είναι ή έχουν διατελέσει μέλη διοικήσεων σωματείων ενώ ακόμα ένα 18% συμμετέχει στις διοικήσεις συλλόγων και άλλων φορέων του λαϊκού κινήματος.

Εκφράζει την ανάγκη συστράτευσης για να περάσει ο λαός μας στην αντεπίθεση, για τη ζωή που μας αξίζει.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΕΡΕΤΑΚΗΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968 και ζει στη Νέα Φιλαδέλφεια από το 1970. Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διετέλεσε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και του Γραφείου του. Είναι μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και Δημοτικός Σύμβουλος Καρπενησίου 2010-2014. Στις εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Είναι Πρόεδρος του ΔΣ του Σκακιστικού Ομίλου Νέας Φιλαδέλφειας. Υπήρξε μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας από το 2004 έως το 2016.

Είναι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Συμμετείχε δραστήρια στην Επιτροπή Γονέων Παιδικών Σταθμών και τους αγώνες που ακύρωσαν την επιβολή τροφείων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ 
 
 Εκλογική Περιφέρεια ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 
 
ΒΑΛΑΣΣΑΣ ΒΕΡΓΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας Βεργής Βαλασσάς
Ορκωτός λογιστής. Ήταν επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και Δημοτικός Σύμβουλος. Στις εκλογές του  2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη Λαϊκή Συσπείρωση
ΒΕΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του  ΠΑΝΟΥ
50 ετών. Οικοδόμος. Μέλος του ΔΣ του παραρτήματος Νέας Ιωνίας – Νέας Φιλαδέλφειας – Μεταμόρφωσης του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας
 
ΓΕΩΡΓΟΥΤΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Συνταξιούχος. Έχει διατελέσει επικεφαλής της Δημοκρατικής Συνεργασίας και Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας
ΓΚΟΥΜΑ  ΔΑΝΑΗ-ΕΥΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Διπλωματούχος αρχιτέκτονας μηχανικός. Εργαζέται στον ιδιωτικό τομέα σε τεχνικό γραφείο. Είναι δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο μας με τη Λαική Συσπείρωση από το 2010 και επικεφαλής της στις εκλογές του 2014.  Δραστηριοποιείται στο Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών και τον επιστημονικό σύλλογο των Αρχιτεκτόνων, ενώ έχει εκλεγεί στην Αντιπροσωπεία του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ και στο Δ.Σ. του τμήματος Αττικής του ΣΑΔΑΣ.
ΓΟΥΒΑΛΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛEIΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 
29 χρονών, πτυχιούχος τμήματος μηχανολογίας, ΤΕΙ Αθήνας, εργαζόμενος στην ενέργεια
 
ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ (ΦΩΝΤΑΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
25 ετών. Τελειόφοιτος του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ
ΔΗΜΟΥΛΑ ΒΑΓΙΑ – ΜΑΡΙΑ (ΒΑΝΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ,
19 ετών Φοιτήτρια στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πάντειου Πανεπιστήμιου
ΙΜΣΙΡΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
45 ετών. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό ΛύκειΟ Ν.Φιλαδέλφειας. Σπούδασε φωτογραφία στο Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Εργάζεται στα Φωτογραφικά Αρχεία του Μουσείου Μπενάκη. Ασχολείται με την επιμέλεια και το συντονισμό φωτογραφικών εκθέσεων και σχετικών εκδόσεων του Ιδρύματος, ενώ συμμετέχει με ανακοινώσεις σε επιστημονικά συνέδρια. Από τον Μάιο του 2016 είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Μουσείου Μπενάκη.

ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) του ΑΝΔΡΕΑ

Δικηγόρος, αυτοαπασχολούμενη. Μέλος του ΔΣ της ομάδας γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας της Ομοσπονδίας ΟΓΕ

ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ

50 ετών. Τεχνικός μέσων πυρόσβεσης. Έχει αποφοιτήσει από το πρόγραμμα Ελληνικού Πολιτισμού του Ανοικτού Πανεπιστήμιου. Δραστηριοποιείται στο Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών, το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και συμμετέχει δραστήρια στους αγώνες και τις δράσεις της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων.

ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
26 ετών. Τελειόφοιτος Πολυτεχνείου Κρήτης, εργαζόμενος στον επισιτισμό.

ΛΙΕΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Μεγάλωσε και ζει στη Ν. Φιλαδέλφεια. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε Φυσικοθεραπεία στην Αθήνα και έκτοτε εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συνταξιούχος υδραυλικός ΕΒΕ. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών γραμματέας της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Φιλαδέλφειας –Ν. Χαλκηδόνας.

ΜΗΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
35 ετών Σπούδασε ηλεκτρονικός κι εργάζεται στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών. Μέλος του ΣΕΤΗΠ (Συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής νομού Αττικής).  Έχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές: Μια ανάσα δρόμο (Εκδόσεις Ars Nocturna, 2013 – Βραβείο Γιάννη Βαρβέρη της Εταιρείας Συγγραφέων) και Το σκίτσο στην ντουλάπα (Εκδόσεις Θράκα, 2017).
ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡIOΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΛΜΕΜΠΑΡΑΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ) του ΙΩΑΝΝΗ

42 ετών. Σπούδασε Πληροφορική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια Πληροφοριακά Συστήματα στο πανεπιστήμιο του Strathclyde στην Μεγάλη Βρετανία. Ολοκλήρωσε την διδακτορική της διατριβή στον τομέα της δημιουργίας οργανωσιακής γνώσης σε εικονικές ομάδες στην Βρετανία. Εργάζεται ως αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Αγγλίας στον τομέα των Δοιηκητικών Πληροφοριακών Συστημάτων. Έχει διδάξει στα πανεπιστήμια του Strathclyde, Stirling και Glasgow. Το ερευνητικό της έργο επικεντρώνεται στον τομέα νέων τεχνολογιών και εικονικών οργανωσιακών δομών.

ΜΠΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΠΟΛΥΖΩΗ

46 ετών. Εργαζόμενος στις τηλεπικοινωνίες. Είναι μέλος του ΔΣ του Σωματείου στην Vodafone – 360Connect και λοιπές θυγατρικές

ΜΩΡΑΪΤΗ ΕΛΕΝΗ συζ. ΙΩΑΝΝΗ

Συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος. Πρόεδρος του πανελλαδικού σωματείου συνταξιούχων Alpha Bank

ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ ΟΡΕΣΤΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

38 ετών.Γεννήθηκε το 1980. Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Από το 1999, εργάζεται ως δημοσιογράφος και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Είναι παντρεμένος με ένα παιδί.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ (ΠΕΛΗ) του ΧΡΗΣΤΟΥ
Συνταξιούχος. Δραστηριοποιείται μέσα από την ομάδα γυναικών Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας της ΟΓΕ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

40 ετών Σπούδασε γραφιστική στο Ινστιτούτο Καλών Τεχνών του Σάρρεϋ. Αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές της Κομμουνιστικής Νεολαίας Βρετανίας και  της της ΚΝΕ.  Είναι εργάτης σε βιοτεχνία ρούχων και τραγουδιστής του μουσικού συγκροτήματος Τοξικά Απόβλητα. Είναι μέλος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και στο παρελθόν του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  (ΚΙΚΗ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Συνταξιούχος. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Nέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ

Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΟΚΑ Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

ΠΕΤΡΕΛΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΑΡΑΝΤΗ

37 ετών. Μαθηματικός. Εργάζεται σε φροντηστήρια. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Αττικής “ο Βύρων”

ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά. Εργάστηκε στο Ταμείο Ασφάλισης Τυπογράφων (Τ.Α.Τ. & Μ.Γ.Τ.). Το διάστημα 1984-1992 υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων του Ταμείου και εκπρόσωπος τους στην Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Ασφαλιστικά Ταμεία (Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π.). Ασχολήθηκε ενεργά για 21 χρόνια με το Ποδόσφαιρο Σάλας. Υπήρξε μέλος Διοίκησης Αθλητικού Συλλόγου (Α.Σ.Ε.Δ.) και για μια θητεία Γενικός Γραμματέας και δύο θητείες μέλος της Διοίκησης της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας. Από τον Δεκέμβριο του 2016 είναι Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. – Ο.Κ.Α. του Δήμου μας

ΠΛΑΙΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ συζ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Συνταξιούχος ΟΤΕ. Δραστηριοποιείται στην ομάδα γυναικών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας

ΠΥΡΠΥΛΗ ΕΥΤΑΞΙΑ (ΕΦΗ) του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Κατάγεται απ’το Αγρίνιο Αιτωλ/νιας και ζει στη Νέα Φιλαδέλφεια τα τελευταία 15 χρόνια. Μητέρα τριών παιδιών. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός – μουσικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και ταυτόχρονα συμμετέχει ως βιολοντσελίστρια σε διάφορες ορχήστρες κλασικής και παραδοσιακής μουσικής. Συμμετείχε στις επιτροπές γονέων για τη μη εφαρμογή τροφείων στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς που τελικά δικαιώθηκαν

ΣΓΟΥΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
23 ετών. Σπούδασε βοηθος βρεφονηπιοκόμου και ασχολείται με την φύλαξη νηπίων. Συμμετείχε δραστήρια στην Επιτροπή Αγώνα Σπουδαστών Ιδιωτικών ΙΕΚ.

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) του ΣΕΡΑΦΕΙΜ

52 ετών. Μηχανολόγος Μηχανικός. Εργάζεται σε ποικιλία αντικειμένων (Project Management, οργάνωση παραγωγής, διασφάλιση ποιότητας, ρομποτική, συντήρηση, κ.ά. Δίνει έμφαση σε θέματα περιβάλλοντος και ασφάλειας στην εργασία.

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ (ΦΙΛΙΩ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

37 ετών. Είναι η φωτογράφος filio magenta. Παράλληλα εργάζεται στον επισιτισμό. Αρθρογραφεί στο ηλεκτρονικό περιοδικό Κατιούσα. Μέλος του ΔΣ της Ομάδας Γυναικών της ΟΓΕ

ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ν Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Συμμετείχε στην συντονιστικλη επιτροπή αγώνα για την ανέγερση των νέων κτηρίων του 3ο Γυμνάσιου-Λύκειου Νέας Φιλαδέλφειας

ΣΥΓΚΟΥΝΑ-ΜΟΥΣΟΥΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΜΙΧΑΗΛ
23 ετών. Γεννήθηκε και κατοικεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι τελειόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών του ΕΚΠΑ, του τμήματος ΦΠΨ. Ήταν μέλος του ΔΣ του ΦΣ της συλλόγου με την Πανσπουδαστική.
ΦΕΙΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ
48 ετών. Μουσικός. Τραγουδίστρια της Αθηναϊκής Κομπανίας. Υπεύθυνη παιδικών τμημάτων του ΣΟΝΦ

ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

27 ετών Εργαζόμενος στις κατασκευές

ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

47 ετών. Είναι απόφοιτος του 2ου Γενικού Λυκείου Ν.Φ. Έχει σπουδάσει Γραφιστική και Ηλεκτρονική σελιδοποίηση. Εργάζεται ως εμπορουπάλληλος στον τομέα του χονδρικού εμπορίου και σε ηλεκτρονικό κατάστημα εμπορίας ειδών οικιακού εξοπλισμού. Δραστηριοποιείται τόσο στον πολιτικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας, όσο και στον αθλητικό.

ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΛΕΝΑ) του ΗΛΙΑ

44 ετών. Σπούδασε στο ΤΕΙ Αθήνας, στη Γραφικών Τεχνών & Καλλιτεχνικώς Σπουδών, στο τμήμα Γραφιστικής. Παράλληλα ασχολήθηκε με το χορό. Έχει εργαστεί ως δασκάλα χορού σε αρκετές σχολές της Αθήνας, διδάσκει Latin & Ballroom καθώς και Ελληνικούς & Παραδοσιακούς χορούς. Εργάζεται ως γραφίστρια πάνω από 15 χρόνια, με πιο πρόσφατο αντικείμενο τη δημιουργία & εκτύπωση προσκλητηρίων γάμου & βάπτισης. Γέννημα-θρέμα της Αγίας Μαρίνας, γνώρισε την ιστορία και την εξέλιξη της περιοχής, μέσα από τους αγώνες του πατέρα της, Ηλία Χριστοφιλόπουλου

Εκλογική Περιφέρεια ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 
 
ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
20 ετών. Σπουδάζει στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ και είναι μέλος του ΔΣ του συλλόγου φοιτητών. Έως το 2016 ήταν μέλος της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ιωνικού ΑΣ.
ΓΡΗΜΑΝΕΛΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
29 ετών. Φαρμακοποιός. Εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών
ΕΦΕΝΤΑΚΗ ΑΘΗΝΑ  συζ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Σύλλογος Εκτάκτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του ΤΕΙ Πειραιά

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Γεννήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια το 1962, στην οποία μένει μέχρι σήμερα. Σπούδασε μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Διδάσκει στο 1ο Λύκειο της Νέας Φιλαδέλφειας και υπήρξε μέλος του Δ.Σ της Γ΄ Ε.Λ.Μ.Ε. εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το Π.Α.Μ.Ε. Είναι παντρεμένος και έχει 4 .

ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ ΜΑΡΙΝΑ του ΒΑΓΙΑΝΟΥ
45 ετών. Είναι δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη και μέλος της ΕΣΗΕΑ. Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Νέας Χαλκηδόνας
ΚΑΡΑΜΠΟΥΚΑΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του ΙΩΑΝΝΗ
Λογίστρια
ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Εικαστικός. Εργάζεται στην δημόσια εκπαίδευση στα 40ο και 22ο Λύκειο Αθηνών και το  6ο Γυμνάσιο Γαλατσίου

ΚΟΥΡΕΜΠΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966 και ζει στη Νέα Χαλκηδόνα από το 1974. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πατρών στο τμήμα Μαθηματικών Είναι καθηγητής Μαθηματικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ενιαίο Λύκειο Νέας Χαλκηδόνας

ΛΑΠΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

59 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κάτω Κουκλάκι της Ν. Χαλκηδόνας. Σπούδασε Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάστηκε στην ALPHABANK. Σήμερα είναι συνταξιούχοςκαι δραστηριοποιείται στο Σύλλογο Συνταξιούχων ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Για αρκετά χρόνια ήταν εκλεγμένος στο Δ.Σ του Συλλόγου εργαζομένων στην ALPHABANK και στη Διοίκηση της Ομοσπονδίας των τραπεζοϋπαλλήλων (ΟΤΟΕ). Υπήρξε και μέλος της ΚΕΕ της ΓΣΕΕ. Διετέλεσε επίσης επί σειρά ετών μέλος της ΣτΑ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ
Ιατρός Παθολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας. Δραστηριοποιείται στο ΠΑΜΕ Υγείας. Μέλος του Προεδρείου της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας

ΜΠΑΤΖΑΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΣΤΡΑΤΟΥ

Καθηγήτρια αγγλικών. Σήμερα εργάζεται ως συμβασιούχος στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ενω παρακολουθεί και το εσπερινό ΕΠΑΛ

ΜΠΕΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ  του ΝΕΣΤΟΡΑ

Eίναι δάσκαλος και διευθυντής στο 152ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. Έχει υπηρετήσει στο 1ο και στο 2ο Δ.Σ. Νέας Χαλκηδόνας, στο 2ο, το 3ο και το 8ο Δ.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας και ήταν επί σειρά ετών μέλος της Σχολικής Επιτροπής των Δήμων Χαλκηδόνας, Φιλαδέλφειας και Αθήνας. Έχει σπουδάσει παιδαγωγικά με μετεκπαίδευση στη Γενική Αγωγή και κατέχει Μεταπτυχιακά Διπλώματα Ειδίκευσης (Master) στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία και στα Δικαιώματα στην Εκπαίδευση των Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά, είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων και εγγεγραμμένος στο σχετικό Εθνικό Μητρώο ενώ έχει γράψει και μελέτες για τη διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Γκατζέλια και έχουν δυο γιους: τον Νέστορα και τον Νικηφόρο.

ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΠΟΛΥΒΙΟΥ

Συνταξιούχος του Υπουργείου Γεωργίας. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος, και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ στη Ν Χαλκηδόνα

ΤΕΡΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

46 ετών εργαζόμενος σε ναυτιλιακή εταιρεία , μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του σωματείου εργαζομένων ΠΑΣΕΝΤ(Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργαζομένων στη Ναυτιλία και τον Τουρισμό). Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου της Νέας Χαλκηδόνας.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
ΓΚΟΥΜΑ ΛΗΔΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας
ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
25 ετών. Απόφοιτος Οικονομικού Νομικής Αθήνας και μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Παράλληλα εργάζεται σε λογιστικό γραφείο. Ήταν μέλος του ΔΣ Συλλόγου Φοιτητών Οικονομικού. Είναι μέλος του ΔΣ του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λιοπράσου.

ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

25 ετών. Απόφοιτος του τμήματος ΦΠΨ του ΕΚΠΑ, μεταπτυχιακός φοιτητής και εργαζόμενος σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο. Παράλληλα αρθρογραφεί με αντικείμενο την κριτική κινηματογράφου στο ηλεκτρονικό περιοδικό simplylife.gr.

«Λαϊκή Συσπείρωση» – Ν. Σερετάκης: Ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του Συνδυασμού
ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
37 ετών. Λογιστής. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Εργάζεται ως μισθωτός στον ιδιωτικό τομέα με αντικείμενο τη συγγραφή λογιστικών βιβλίων και την αρθρογραφία επί φορολογικών ζητημάτων. Δραστηριοποιείται στην Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (Ε.Λ.Ε.Π.Α.).

ΜΑΥΡΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ

63 ετών, συνταξιούχος. .Τελείωσε το 1ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας Εργάσθηκε σαν υπάλληλος Λογιστηρίου στα ΕΛΠΕ. Συνταξιούχος. Μέλος του ΔΣ της ομάδας γυναικών της ΟΓΕ Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

ΜΠΑΚΟΓΕΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
Οικονομολόγος. Αυτοαπασχολούμενη Λογίστρια
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΗ του ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ
51 ετών. Δραματοθεραπεύτρια

ΠΑΡΡΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ (ΦΑΝΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

42 ετών. Γεννήθηκε στην Πελόπη Λέσβου. Μηχανολόγος Μηχανικός απόφοιτος ΑΣΠΑΙΤΕ, εργάστηκε στις κατασκευές, ως Τεχνικός Αερίων Καυσίμων, εκπαιδευτικός στην Τεχνική Εκπαίδευση. Είναι μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ

ΣΟΡΟΒΟΥ ΙΟΥΛΙΑ (ΛΕΤΑ) του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
Ξενοδοχουπάλληλος. Πρώην μέλος ΔΣ της Ένωσης Συλλογων Γονέων ΝΦ-ΝΧ
ΣΟΥΡΤΖΗΣ – ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ταχυδρομικός υπάλληλος
ΣΥΓΚΟΥΝΑ – ΜΟΥΣΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ
30 ετών. Εργαζόμενη στις τηλεπικοινωνίες
ΤΣΟΥΝΙΑΣ ΙΑΣΩΝ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
26 ετών. Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
ΖΩΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Νοσηλεύτρια
ΚΟΡΜΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Συνταξιούχος
ΛΕΥΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ
Συνταξιούχος, πρώην εργαζόμενος του Δήμου μας

ΣΤΑΘΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) συζ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Συνταξιούχος. Πρόεδρος του Παραρτήματος Εθνικής Αντίστασης ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Ν Φιλαδέλφειας – Ν Χαλκηδόνας και μέλος της Κεντρικής Διοίκησης ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ

ΤΡΙΜΠΟΣ – ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

35 ετών, πατέρας 2 παιδιών, εργαζόμενος στον κλάδο της πληροφορικής. Μέλος του ΣΕΤΗΠ

ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΟΡΦΕΥΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Συνταξιούχος

ΧΑΡΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

45 ετών, μητέρα 2 παιδιών. Εργαζόμενη στις τηλεπικοινωνιες. Μέλος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων του 2ου γυμνασίου Νέας Ιωνίας»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.