Βούρου κατάβασις…

Η παράταξη του κυρίου Βούρου μετρά ένα λιγότερο μέλος από σήμερα, καθώς ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Καραβίας ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση του, καθώς και την του από την θέση του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή:

paraitithike-o-giorgos-karavias


Σε απόλυτο πανικό η διοίκηση του κου Βούρου προχώρησε σε μια απάντηση – επίθεση προς το πρόσωπο του Δημοτικού Συμβούλου ζητώντας ακόμη και να παραδώσει την έδρα του στην διοικούσα παράταξη και τον Δήμαρχο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της:

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε σήμερα την ανακοίνωση ανεξαρτητοποίησης από την δημοτική μας παράταξη «Νέα Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία» του δημοτικού συμβούλου κ. Γ. Καραβία.

Στην επιστολή του μεταξύ άλλων αναφέρει «…Η απόφασή μου αυτή είναι αποτέλεσμα σκέψης να σταθμίσω όλα τα δεδομένα του Δήμου μας, τον οποίο με και ανιδιοτέλεια, υπηρετώ επί τρεις αυτοδιοικητικές θητείες, δίνοντας ολόψυχα τον καλύτερο εαυτό μου. Αυτά από μόνα τους όμως δεν αρκούν και ως εκ τούτου μου είναι αδύνατον να συνεχίσω από αυτή τη θέση, υπ' αυτές τις συνθήκες, οι οποίες είναι βέβαιο πια ότι δεν μπορούν να αλλάξουν την υφιστάμενη κατάσταση…».

Οφείλουμε ωστόσο να αναφέρουμε να τονίσουμε και να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για ορισμένα ζητήματα που μάλλον… ξέχασε να αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Καραβίας.

Ο κ. Καραβίας επιλέχθηκε τον Οκτώβριο του 2019 από τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γ. Βούρο ως Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας.

Θέση για την οποία λάμβανε αμοιβή – αντιμισθία επί 36 περίπου μήνες, ενώ στο ίδιο χρονικό διαχειρίστηκε προϋπολογισμούς εκατομμυρίων ευρώ.

Ως ελάχιστο δείγμα ανιδιοτελείας και ευθιξίας…, θα ανέμενε κανείς από τον κ. Καραβία το αυτονόητο! Να παραδώσει την έδρα του στην δημοτική παράταξη με την οποία εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος και προς τον Δήμαρχο που επί τρία χρόνια τον επέλεξε ως πρόεδρο του Δ.Σ. της ΚΕΔΝΦΝΧ.

Ευχόμαστε στον κ. Καραβία καλή πορεία στα τοπικά μας δρώμενα και τον καλούμε έστω και τώρα να αποδείξει στην πράξη την «πολιτική ανιδιοτέλειά» του παραδίδοντας την έδρα του.

Η Δημοτική μας Αρχή θα συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της. Δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ριψάσπιδες.

Η ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη «Νέα Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία» όπως ήδη έχει ανακοινώσει ο Δήμαρχος της πόλης μας θα συμμετέχει στις ερχόμενες αυτοδικοικητικές εκλογές με μια ανανεωμένη ομάδα.

Με ανθρώπους που έχουν τιμήσει έως τώρα την πόλη και το λαό της πόλης, αλλά και με ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, αφού κάποιοι προφανώς δεν ακολουθούν. Αντί αυτών θα συμπεριληφθούν στην ομάδα μας πολλοί νέοι συμπολίτες μας που θα επιβεβαιώσουν με τον καλύτερο τρόπο τον αέρα νίκης και προοπτικής που δίνει στον ανεξάρτητο συνδυασμό μας η πόλη και οι πολίτες της.

Συνεχίζουμε την δουλειά και το έργο για το οποίο μας εμπιστεύτηκαν οι Νεοφιλαδελφειώτες και οι Νεοχαλκηδονιώτες. 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.