Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Lud Project

Δημιουργικό Εργαστήρι – Θεατρική Ομάδα Lud Project – Θεατρική Ομάδα Παναγίτσας Ν. Φιλαδέλφειας

Οι εγγραφές άρχισαν!!!!

Φέτος, θα λειτουργήσουν δυο τμήματα α) Νεανική Θεατρική Ομάδα (για και νέους ηλικίας 10-17 ετών) και β) Θεατρική ομάδα (Ενηλίκων).

Ποιοι είμαστε:
6 χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει φέτος το Δημιουργικό Εργαστήρι – Θεατρική Ομάδα Lud Project των Κατηχητικών Συντροφιών του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα), Ν. Φιλαδέλφειας.

Από το 2010 έως και σήμερα έχουμε παρουσιάσει:
«6 ½ Στιγμές Θεάτρου», από τους μαθητές των τμημάτων Θεατρικού Παιχνιδιού & Αγωγής, Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
«Περπατώ Εις Το Δάσος», βασισμένο στο ομώνυμο έργο της Στ. Μιχαηλίδου από τη Θεατρική Ομάδα Lud Project, Αίθουσα Εκδηλώσεων 8ου-9ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας.
«Η Φωνή της Σιωπής (The Voice Of Silence)», συρραφή κειμένων από τη Νεανική Θεατρική Ομάδα Lud Project, Αίθουσα Εκδηλώσεων 3ου Γενικού Λυκείου Ν.Φιλαδέλφειας.
«Ντεν3κεδούπολη», βασισμένο στο ομώνυμο έργο της Ε. Φακίνου από την Παιδική Θεατρική Oμάδα Lud Project, Κεντρική Πλατεία Ν. Φιλαδέλφειας για «ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ».
«8 Κατηγορούμενοι», βασισμένο στο 8 Γυναίκες Κατηγορούνται του Ρ.Τόμας από τη Νεανική Θεατρική Ομάδα Lud Project, ΠΠΙΕΔ.
«Τα Μαγικά Μαξιλάρια», βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Ε. Τριβιζά από την Παιδική Θεατρική Oμάδα Lud Project, Αίθουσα Εκδηλώσεων Πνευματικού Κέντρου Ν. Φιλαδέλφειας.
«Ρωμαίοι & Ιουλιέτες», συρραφή κειμένων από τη Νεανική Θεατρική Ομάδα Lud Project, ΠΠΙΕΔ.
«Ήρωες στο Μίξερ» των Φώτη Μελίσση, Σμαράγδας Μιχαλάτου & Μίνας Συρτάρη (μαθητές) από το τμήμα Θεατρικής & Καλλιτεχνικής Έκφρασης, Αίθουσα Εκδηλώσεων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Χαλκηδόνας.
«Η Φαλακρή Τραγουδίστρια» του Ε. Ιονέσκο από την Νεανική Θεατρική Ομάδα Lud Project, ΠΠΙΕΔ.

«Η Στρίγγλα που έγινε Αρνάκι ή Το Ημέρωμα της Στρίγγλας» του Ο. Σαίξπηρ από το τμήμα Θεατρικού Παιχνιδιού & Αγωγής, Μουσικής Αγωγής και τη Νεανική Θεατρική Ομάδα Lud Project, ΠΠΙΕΔ.

«Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια…ΠΡΟΒΑ», συρραφή κειμένων από το τμήμα Μουσικής Αγωγής και τη Θεατρική Ομάδα (Ενηλίκων) Lud Project, ΠΠΙΕΔ

Στόχος Συναντήσεων:
Κατά την διάρκεια των συναντήσεων θα γίνουν δραστηριότητες και παιχνίδια για την ανάπτυξη των διαπροσωπικών δεξιοτήτων, την κατανόηση της αντικοινωνικής συμπεριφοράς και των συνεπειών των πράξεων, τη διαχείριση του θυμού και την έκφραση των συναισθημάτων, τη δημιουργία της ομάδας και την ομαδική δουλειά, την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης και την ενδυνάμωση της αυτοεκτίμησης. Επιπρόσθετα θα γίνουν συναντήσεις για την γνωριμία με την τέχνη του θεάτρου, του Επικού Θεάτρου, τη ζωή και το έργο του Μ. Μπρέχτ και του Κ. Γκολντόνι, την κοινωνία και κωμωδία της εποχής κ.α

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: Τα μαθήματα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

Εμψυχωτές – Συντονιστές:
Δανάη Γκενέ Θεατρολόγος, Θεατροπαιδαγωγός
Σπύρος Κοπανιτσάνος Θεατρολόγος, Συγγραφέας

Πληροφορίες & Εγγραφές μέχρι 18/11 :
E-mail: ludproject@yahoo.gr
Facebook: facebook.com/ludpro.gr
Τηλ. 698-1769298

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Lud Project
Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα), Ν. Φιλαδέλφειας.

Κοιμήσεως Θεοτόκου & Βρυούλων

ΈΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Τετάρτη 04 Nοεμβρίου στις 17:30

Σας περιμένουμε!!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.