fbpx
25 C
Nea Chalkidona
Τρίτη, 16/04/2024

    Εκοψαν την πίτα τους οι Μικρασιάτες

    Στο Μικρασιατικό Μεζεδοπωλείο έκοψε εχθές το απόγευμα την βασιλόπιτα του ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας-Νεας Χαλκηδόνας “Οι αλησμόνητες πατρίδες”.

    Την ευλόγησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Χαλκηδόνος και Ηρακλείου κ.κ. Γαβριήλ, ο οποίος έδωσε τις ευχές του στα μέλη του συλλόγου και τους παρευρισκόμενους.

    Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Η Πόλη της καρδιάς μας” κ. Χ. Τομπούλογλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Κ. Τομπούλογλου, Σ. Αλεφραγκή, Τ. Αθανασόπουλος και Γ. Ουσταμπασίδης, η πρόεδρος της Τ.Ο.Ν.Δ κ. Β. Φιλιππάτου, ο πρόεδρος του συλλόγου Αντιοχειτών Αθήνας κ. Ι. Ντογαντζής, η π. Αντιδήμαρχος Ν. Χαλκηδόνας κ. Μ. Βουγιούκα και η π. Πρόεδρος του συλλόγου Αντιοχειτών κ. Κ. Γιαζιτζή. 

    Ακολουθεί φωτορεπορτάζ: 

    Η ομάδα του Καφενείου
    Η ομάδα του Καφενείου
    Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα