ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΦ-ΝΧ: ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

0
20

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας εκφράζει τη στήριξή της στα αιτήματα των μαθητών του Δήμου μας αλλά και όλης της Ελλάδας. Έχει καταθέσει και η ίδια τα αιτήματα των μαθητών αλλά και πολλά άλλα στη συνάντησή της με τη Δημοτική Αρχή την Τετάρτη 16/9. Κατά τη συζήτηση που διεξήχθη η Ένωση Γονέων έγινε αποδέκτης αόριστων διαβεβαιώσεων πως έχουν ληφθεί ή θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων του δήμου μας και την προστασία μαθητών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων. Διαβεβαιώσεις, οι οποίες ουδόλως μας ικανοποιούν δεδομένης της σοβαρότητας και του επείγοντος της κατάστασης.

Τα αιτήματα των μαθητών είναι και δικά μας, καθώς τα προβλήματα αυτά είναι αποτέλεσμα της υποχρηματοδότησης της παιδείας και έχουν φέρει σε απόγνωση μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Η Ένωση Γονέων στηρίζει κάθε απόφαση και δράση των μαθητών που λαμβάνεται μέσα από συλλογικές, μαζικές και δημοκρατικές διαδικασίες. Ας σκύψουμε όλοι στα παραπάνω προβλήματα και ας βρούμε λύσεις και τρόπους βελτίωσης χωρίς υπεκφυγές και χρονοτριβές. Το οφείλουν οι αρμόδιοι στους μαθητές, στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην τοπική κοινωνία.

ΤΟ ΔΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.