ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΣΟΣ

0
626

ΑΛΣΟΣ

 

Λάβαμε το ακόλουθο άρθρο από τον κο Κώστα Ευαγγελινό και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

 

Να υλοποιηθεί η μελέτη της διοίκησης Σταύρου Κόντου για το Άλσος

 

Το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας θέλει φροντίδα, κουράστηκε από τις πολιτικές και επικοινωνιακές επιλογές.  Με αφορμή την επιστολή του Δημάρχου της πόλης μας προς τους κατοίκους αναφορικά με δράσεις για το Άλσος και την προτροπή προς τους συμπολίτες για προτάσεις και επαναφέρω στην δημοσιότητα μια παλαιότερη πρόταση , η οποία δεν είναι τίποτα παραπάνω από προτροπή για υλοποίηση και εφαρμογή παλαιότερων αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου επί δημαρχίας Σταύρου Κόντου.

Συγκεκριμένα με την απόφαση 18998/316/2009 το ενέκρινε την μελέτη «Προστασία, Διαχείριση και Ανάπλαση του Άλσους». Τόσο η προμελέτη όσο και η μελέτη είχαν τεθεί πριν, τόσο σε δημόσια διαβούλευση, όσο και στο δημοτικό συμβούλιο στις 16 Φεβρουαρίου 2009 και στις 26 Μαρτίου 2009 αντίστοιχα. Η μελέτη θεωρήθηκε και εγκρίθηκε από την Διεύθυνση Δασών, έγγραφο 3422/27-11-2009. Η Νομαρχία Αθηνών με ομόφωνη απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου 170/15-7-2010 αποφάσισε την ένταξη του έργου  στο Πρόγραμμα Έργων της Νομαρχίας του 2010 προϋπολογισμού 749.000€.

Έκτοτε άκρα του τάφου σιωπή παρά τις δημόσιες προτροπές για εφαρμογή της μελέτης, για την υλοποίηση της οποίας είχαν εξασφαλισθεί και οι σχετικοί πόροι.

Η σημερινή διοίκηση έχει υποχρέωση να διεκδικήσει την επανένταξη του έργου στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής και την δημοπράτηση αυτού.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.