Πρόσκληση σε έκτακτη Συνεδρίαση Δ.Σ. (19η)

prosklisi-se-taktiki-synedriasi-d-s-dhmotiko-symvoulio-2019-2023

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε αύριο 30 Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 5 μ.μ., σε διά τηλεδιάσκεψης έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω της εφαρμογής e-presence.gov.gr, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 παρ. 1 της ΠΝΠ που κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν. 4682/2020, της αριθ. 133 καθώς και των προηγούμενων σχετικών εγκυκλίων του ΥΠ.ΕΣ. (στα πλαίσια των ληφθέντων μέτρων για τον περιορισμό της περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού), δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), όπως ισχύει, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Λήψη απόφασης για την συνέχιση η μη του προγράμματος ΕΣΤΙΑ το έτος 2021, σε συνεργασία με το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου, βάσει της αριθ. 254/2020 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

2. Έγκριση 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2020, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

  • Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα για το 1ο θέμα λόγω της επικείμενης λήξης του προγράμματος «ΕΣΤΙΑ» και για το 2ο θέμα, δεδομένου ότι πρέπει να αναμορφωθούν άμεσα κωδικοί του προϋπολογισμού έτους 2020 που αφορούν μισθοδοσία κατόπιν σχετικής εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ.

  • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.