Τα παιδιά ζωγραφίζουν για τον «Θεόφιλο»

Μια ακόμη σημαντική ανέλαβε ο «Θεόφιλος» ενόψει Πάσχα, ώστε να κάνει αυτές τις γιορτινές ημέρες πιο φωτεινές για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.
Προτρέποντας τα δημοτικού «να ζωγραφίσουν με την τους», ο «Θεόφιλος» τα καλεί να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να αποτυπώσουν στο χαρτί το πώς βλέπουν τον «Θεόφιλο», πώς βλέπουν τη ζωή τους μέσα στην πολυμελή τους, τι σκέφτονται για το τους.
Τα έργα των παιδιών θα κρίνει η καλλιτεχνική επιτροπή του «Θεόφιλου», η οποία αποτελείται από γνωστούς ζωγράφους και εικονογράφους, φίλους και μέλη του «Θεόφιλου». Θα βραβευθούν 10 έργα (με 300 ευρώ το καθένα) και η βράβευση θα γίνει στην πασχαλινή γιορτή, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δοθούν πάρα πολλά δώρα.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής
*Οι ζωγραφιές πρέπει να είναι σε χαρτόνι διαστάσεων 30cmx40cm.
*Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε υλικό ή χρώμα. Επίσης, μπορεί να γίνει και κολάζ, σε συνδυασμό με τη ζωγραφική.
*Οι ζωγραφιές θα πρέπει να συνοδεύονται από την οικογενειακή κατάσταση που να αποδεικνύει ότι το παιδί είναι μέλος πολύτεκνης ή τρίτεκνης οικογένειας.
*Τελευταία ημερομηνία παραλαβής έργων: 20 Απριλίου.
*Αποστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Θεόφιλος, Τ.Θ. 14, Τ.Κ. 11402, Γκύζη, Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.