fbpx
14.7 C
Nea Chalkidona
Παρασκευή, 29/03/2024

    Τα παιδιά ζωγραφίζουν για τον «Θεόφιλο»

    Μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε ο «» ενόψει , ώστε να κάνει αυτές τις γιορτινές ημέρες πιο φωτεινές για τις τρίτεκνες και .
    Προτρέποντας τα παιδιά δημοτικού «να ζωγραφίσουν με την τους», ο «Θεόφιλος» τα καλεί να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να αποτυπώσουν στο χαρτί το πώς βλέπουν τον «Θεόφιλο», πώς βλέπουν τη ζωή τους μέσα στην πολυμελή οικογένεια τους, τι σκέφτονται για το μέλλον τους.
    Τα έργα των παιδιών θα κρίνει η καλλιτεχνική επιτροπή του «Θεόφιλου», η οποία αποτελείται από γνωστούς ζωγράφους και εικονογράφους, φίλους και μέλη του «Θεόφιλου». Θα βραβευθούν 10 έργα (με 300 ευρώ το καθένα) και η θα γίνει στην πασχαλινή , κατά τη διάρκεια της οποίας θα δοθούν πάρα πολλά .

    Ποιες είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής
    *Οι ζωγραφιές πρέπει να είναι σε χαρτόνι διαστάσεων 30cmx40cm.
    *Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε υλικό ή χρώμα. Επίσης, μπορεί να γίνει και κολάζ, σε συνδυασμό με τη .
    *Οι ζωγραφιές θα πρέπει να συνοδεύονται από την οικογενειακή κατάσταση που να αποδεικνύει ότι το παιδί είναι μέλος πολύτεκνης ή τρίτεκνης οικογένειας.
    *Τελευταία ημερομηνία παραλαβής έργων: 20 Απριλίου.
    *Αποστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Θεόφιλος, Τ.Θ. 14, Τ.Κ. 11402, Γκύζη, Αθήνα.

    Η ομάδα του Καφενείου
    Η ομάδα του Καφενείου
    Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα