fbpx
18.7 C
Nea Chalkidona
Πέμπτη, 25/04/2024

    Πλύση και απολύμανση κάδων απορριμμάτων

    Η Δημοτική μας Αρχή υλοποιώντας μία από τις βασικές εξαγγελίες της, προχώρησε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στο οργανωμένο και εντατικό πλύσιμο/απολύμανση 1813 κάδων απορριμμάτων σε κάθε γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

    Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού Μιχάλης Κουτσάκης δήλωσε σχετικά: «Όπως επανειλημμένως έχει τονίσει ο Δήμαρχος της πόλης , προσπαθούμε καθημερινά να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες υγιεινής για τους κατοίκους του Δήμου μας. Η συγκεκριμένη διαδικασία είχε σχεδιαστεί εδώ και αρκετούς μήνες, ξεκίνησε στις 22 Μαΐου και ήταν απολύτως απαραίτητη τόσο λόγω της υγειονομικής κρίσης όσο και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Όμως δεν σταματάμε εδώ. Το καδο-πλυντήριο του Δήμου μας συνεχίζει και θα συνεχίσει το πλύσιμο των κάδων στις συνοικίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Η βελτίωση της καθαριότητας και της ποιότητας ζωής στην πόλη ήταν και παραμένει βασική μας προτεραιότητα».

    Η ομάδα του Καφενείου
    Η ομάδα του Καφενείου
    Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα