fbpx
18.7 C
Nea Chalkidona
Πέμπτη, 25/04/2024

    Πρόσκληση σε έκτακτη Συνεδρίαση Δ.Σ. (19η)

    Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε αύριο 30 Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 5 μ.μ., σε διά τηλεδιάσκεψης έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μέσω της εφαρμογής e-presence.gov.gr, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 παρ. 1 της ΠΝΠ που κυρώθηκε με το άρθρο 2 του Ν. 4682/2020, της αριθ. 133 καθώς και των προηγούμενων σχετικών εγκυκλίων του ΥΠ.ΕΣ. (στα πλαίσια των ληφθέντων μέτρων για τον περιορισμό της περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού), δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), όπως ισχύει, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

    ΘΕΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

    1. Λήψη απόφασης για την συνέχιση η μη του προγράμματος ΕΣΤΙΑ το έτος 2021, σε συνεργασία με το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου, βάσει της αριθ. 254/2020 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

    2. Έγκριση 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2020, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

    • Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα για το 1ο θέμα λόγω της επικείμενης λήξης του προγράμματος «ΕΣΤΙΑ» και για το 2ο θέμα, δεδομένου ότι πρέπει να αναμορφωθούν άμεσα κωδικοί του προϋπολογισμού έτους 2020 που αφορούν μισθοδοσία κατόπιν σχετικής εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ.

    • Η παρούσα πρόσκληση αναρτάται στην «Εφημερίδα της Υπηρεσίας» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

    ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ

     

    Η ομάδα του Καφενείου
    Η ομάδα του Καφενείου
    Το ΚΑΦΕΝΕΙΟ δημιουργήθηκε με σκοπό κάθε αναγνώστης να μπορεί να διαβάσει όλα τα νέα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, να ενημερωθεί για δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και να βρεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο, τα αθλητικά και την ΑΕΚ, το lifestyle, την τεχνολογία και το gaming καθώς και όλες τις επιστημονικές εξελίξεις που τον αφορούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Σχετικά άρθρα