… διαρρέοντας την απαράδεκτη ενέργεια ανάλωσης κρεάτων όπως απορρίπτονται από τον ανθρώπινο οργανισμό χωρίς την θρεπτική τους αξία και την ανάγκη πόσης από τους Κινέζους το καρκινικό μικρόβιο δραπέτευσε από την απερισκεψία των ζώων στην κοινωνία εκτελώντας δεκάδες χιλιάδων

Συνεχίζοντας και εξακολουθώντας να περιορίζεται ρυπαίνοντας το φυσικό περιβάλλον από την προϋπόθεση του κόσμου όπου το υποδέχεται το καρκινικό μικρόβιο του κορώνα-ιού προκαλώντας τις ζημιές του στα ζώα και την άγρια φύση απασχόλησε τον άνθρωπο από τον πολιτισμό του κατοικώντας την Γη τουλάχιστον όσον αφορά την Ασιατική του έκδοση.

Έχει διαλευκανθεί και διαπιστωθεί ότι το φαινόμενο απασχολώντας την πανδημία και το πλήθος άνω των 50.000 * θυμάτων πηγάζει από την ευθύνη διατροφής πλήθους των Κινέζων όπου αναλώνεται το κρέας του σκύλου και της γάτας καθώς και πλήθους ειδών από τα οποία δεν τρεφόμαστε κατά κανόνα από άνθρωποι σύμφωνα με τον νόμο της φύσης και τον διατροφικό κύκλο της ούτε συμβατικά επιστημονικά κατά την διάνοια.

Ποντίκια μεγέθη με γάτες και σκύλους και φίδια διατρέφουν τα Κινεζικά και φονικά σκλαβοπάζαρα ζώων ανεφοδιάζοντας εν ζωή τον αποκλεισμό και την εξαίρεση των φυσικών από αποκτημένων αναγκών ανακτώντας τις διαλέγοντας μεταξύ του περιβάλλοντος.

Το Ουχάν μεταδίδοντας το κρούσμα αρχικά από την πολιτεία συνορεύει συγκοινωνώντας με την παραθαλάσσια Κινεζική από την οποία βρίσκεται το χωριό Γιούλιν διενεργώντας ετήσια την πανσέληνο του μεσονυκτίου την αισχρότατο φονική εκδήλωση των σκύλων τους οποίους προμηθεύονται τα αποκαλούμενα ομώνυμα εστιατόρια με τους οποίους αφιερώνουν τις υπηρεσίες και τις επιζήμιες τους συναλλαγές με το ανάλογο Ασιατικό κοινό.

Η αποτρόπαια βαρβαρότητα απασχολώντας την διάδοση της ζωικής ασθένειας από την επικαιρότητα από τις ανθρώπινες πληθυσμιακές απώλειες εξαλείφοντας το μέγεθος του αστικού κέντρου εμμένοντας από τον χάρτη ανύψωσε την διεθνή κατακραυγή και καταδίκη την οποία αξίζει για την Δύση μερικώς επιτυχημένα αντιστοιχώντας από κάθε ανάλογο.

Το Καναδικό ειδησεογραφικό δίκτυο Rebel News αναφέρει αιτία εστιάζοντας για τις νυχτερίδες οι οποίες συγκαταλέγονται από τα θύματα της διατροφικής παρενέργειας και εικάζεται σχετικά για αυτές σε σχέση με τα εργαστήρια όπου πειραματίζονται εκτροφές και όπου το είδος διαφυλάσσεται σε χώρες εμπίπτοντας το φυσικό περιβάλλον του όπως την Μεγάλη Βρετανία όπου εκδηλώνεται περιβαλλοντολογικά ότι σπανίζουν.

Η Βρετανική φιλοζωική οργάνωση P.E.T.A. (Άνθρωποι προς Ηθική Αντιμετώπιση των Ζώων) διευκρινίζει ρητά «πηγή προέλευσης» από αιτία επισύναψης κορώνα-ιού από τον άνθρωπο τις διατροφικές του παρενέργειες καλώντας τον Γενικό Γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας των Ηνωμένων Εθνών από Αιθίοπα δρα. Τέδρος Αντχανόμ Γκεμπρέισους στην περιστολή και τον εγκλεισμό παντός παραπανίσιας κτηνοτροφικής εγκατάστασης και της Κινεζικής ανάλωσης υγρής αγοράς και ενημερώνοντας τους αναγνώστες της σχετικά με την τωρινή αποτυχία εξάπλωσης επιδημικών ασθενειών όπως την ζωική αναπνευστική πάθηση έχοντας διαδοθεί τοιουτοτρόπως και από τον ιπτάμενο πυρετό και βήχα.

Ως το σχετιζόμενο αποτέλεσμα επιδιώκεται απαγόρευση κατανάλωσης κρέατος από το κόμμα των Εργατικών στην Αγγλία αντικρίζοντας ευρεία απήχηση της δικηγορικής πρωτοβουλίας του φημισμένου δικηγορικού στελέχους και κομματικού μέλους απαγγέλοντας την πρότασή του στο ετήσιο κομματικό συνέδριο του Μπράιτον (σχετικό άρθρο).

Ο διάσημος τραγουδιστής του συγκροτήματος των Beatles από την δεκαετία του 1960 σερ Πωλ Μακάρτνεϋ χαρακτήρισε την Κινεζική ρευστή αγορά «μεσαιωνικό» φαινόμενο χρήζοντας άμεση διακοπή και την προσαρμογή του διαβλέποντας την εξάλειψη εναλλαγής ενδεχομένου. Ο ίδιος στην ηλικία 77 ετών διατελεί φυτοφαγικά μετά την δεκαετία του 1970 διαπραγματευόμενος τον κατονομασμένο μηδενικό ασθενή και την νυχτερίδα την οποία έφαγε και τις ιχθυαγορές της Κίνας πουλώντας τα θαλασσινά από ανούσιες δραστηριότητες.

Επιτελείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας διενεργεί την ανακριτική έρευνα από την διακρίβωση της αναμετάδοσης του ιού από τον άνθρωπο να έγκειται στην επαφή του με τα ζώα που τον μεταφέρουν μέσω της κτηνοτροφίας και της ακμάζουσας αγοράς των παζαριών.

* εκτός Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας όπου ανέρχονται πρόσθετα σε 100.000

Προηγούμενο άρθροΕυχές της Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑ;
Κώστας Κητής
Γεννήθηκα στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και σπουδάζω Πληροφορική με Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου. Παρακολούθησα μαθήματα πληροφορικής και Τ.Π.Ε. στα κολέγια του Λονδίνου Brookfield Adult Learning Centre, East Berkshire College, Acton and Hammersmith College και West London Community College. Μου αρέσουν τα καυτερά γεύματα, η φωτογραφία, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι αγορές και τα ψώνια και οι βραδυνές έξοδοι. Ως πρώιμος γνώστης προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών από παιδική ηλικία αποφοίτησα από κολέγιο που διδάσκει μαθήματα Αγγλικού λυκείου και ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα αιτήματα των ατόμων που καπνίζουν και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις ηλεκτρονικές συσκευές.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.