Ο Βρετανός μεταρρυθμιστής και δικηγόρος QC απένειμε λόγο από το παραλιακό με το ετήσιο συνέδριο του κόμματος των Άγγλων Εργατικών καλώντας την ευαισθητοποίηση και καταδίκη από ανάλωση και κατανάλωση του κρέατος υλοποιώντας ανθρώπινες βιολογικές ανάγκες.

Ο μεταρρυθμιστής και φημισμένος σοσιαλιστής και διδάκτορας του νόμου αποφάνθηκε από τον συσχετισμό του με το κάπνισμα καταλογίζοντας «ηθελημένη καταστροφή της φύσης» από τον παραλληλισμό. Ο QC λέει για το κρέας και την κατανάλωσή του ότι:

«Φρονώ κοιτώντας την καταστροφή προξενώντας για τον πλανήτη τρώγοντας το κρέας να μην είναι παρορμητικό από υπόθεση ότι θα καταστεί κάποτε παράνομο. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις από κοινά παραδείγματα από πρότινος παράνομα σαν το κάπνισμα μέσα. Οι 3.000 εκτενέστερες εταιρείες διεθνώς ευθύνονται για πάνω από 1,5 τρισεκατομμύρια λίρες αξίας καταστροφών για το περιβάλλον με την παραγωγή γαλακτοκομικών και κρέατος κατέχοντας ηγετική κλίμακα. Ξέρουμε από τον Ο.Η.Ε. όπως διαμήνυσε. Έφτασε η για νέο νόμο για το οικολογικό ολοκαύτωμα από παράλληλο με την και τα άλλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.».

Εκπρόσωπος φυτικών διαιτητικών δήλωσε ότι «Πριν από τριάντα χρόνια ο κόσμος δεν του καιγόταν καρφί αν άναψες τσιγάρο στην παμπ ή το εστιατόριο. Αλλά τώρα η κοινωνία αποδέχεται ότι το κάπνισμα είναι επιζήμιο και εντελώς περιττό νομοθετώντας έναντί του. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει τρώγοντας κρέας.».

Όπως υπενθυμίζεται το ίδιο κόμμα επωμίζεται την ευθύνη από την θέσπιση του αντικαπνιστικού νόμου στην Αγγλία το 2007 και την χερσόνησο της Ουαλίας μετά την Σκωτία προσαρμόζοντας το Ιρλανδικό νομοθετημένο πρότυπο από το 2004 το 2006, συναθροίζοντας 274 θετικές ψήφους έναντι 275 ψήφων αντιβαίνοντας συνολικά όταν το δεύτερο και το τρίτο κόμμα υπερψήφισαν το νομοσχέδιο με 47 ψήφους καθένα από 650 βουλευτικές έδρες.

«Εκείνο που πρέπει να συμβεί αποτελεί απόθεση πίεσης στην κοινωνία για να μην γίνεται κοινωνικά αποδεκτή κατανάλωση ζώων. Θα ήθελα να κοιτάξω σε υπεραγορές να μην μπορείς να αγοράσεις ζωικά προϊόντα από κάτω των 18 ετών. Χρειαζόμαστε ετικέτες επισήμανσης σαν τον καπνό.» δήλωσε εκπρόσωπος φυτικών διαιτητικών στο ετήσιο συνέδριο των Εργατικών.

Σύνεδροι εξέφρασαν για τα νοσοκομεία ότι ο κόσμος αποτελεί «τόπο για ανάρρωση και θεραπεία όχι για να τρώμε τα ζωικά προϊόντα τα οποία μας αρρωσταίνουν.».

Κλείνοντας το συνέδριο λέχθηκε ότι «Αναφερθήκαμε εδώ σήμερα σε πολυάριθμες προσεγγίσεις. Όλες θα μας χρειαστούν. Προβλέπεται για μάχη. Δεν υφίσταται μόνιμη ανάπτυξη στον κόσμο από πεπερασμένων αποθεμάτων. Σύσσωμη από κοινωνία πρέπει να μεταφερθεί από την κατανάλωση προς την συντήρηση.».

Υπολογίζεται ένα τέταρτο οριακής ρύπανσης για το όζον να προέρχεται από την αγροτική καλλιέργεια όπου το 80% από ένα πέμπτο τις κτηνοτροφικές δραστηριότητες.

Η προφύλαξη της άγριας φύσης προσανατολίζεται με ανακατεύθυνση επένδυσης των 3,2 δις των κοινοτικών κονδυλίων στον οικολογικό κρατικό αγροτικό προϋπολογισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.