Ο Βρετανός μεταρρυθμιστής και δικηγόρος QC απένειμε λόγο από το παραλιακό με το ετήσιο συνέδριο του κόμματος των Άγγλων Εργατικών καλώντας ευαισθητοποίηση και την καταδίκη από ανάλωση και κατανάλωση του κρέατος υλοποιώντας ανθρώπινες βιολογικές ανάγκες.

Ο μεταρρυθμιστής και φημισμένος σοσιαλιστής δικηγόρος και διδάκτορας του νόμου αποφάνθηκε από τον συσχετισμό του με το κάπνισμα καταλογίζοντας «ηθελημένη καταστροφή της φύσης» από τον παραλληλισμό.

Ο Michael Mansfield QC λέει για το κρέας και την κατανάλωσή του ότι:

«Φρονώ κοιτώντας την καταστροφή προξενώντας για τον πλανήτη τρώγοντας το κρέας να μην είναι παρορμητικό από υπόθεση ότι θα καταστεί κάποτε παράνομο. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις από κοινά παραδείγματα από πρότινος παράνομα σαν το κάπνισμα μέσα. Οι 3.000 εκτενέστερες εταιρείες διεθνώς ευθύνονται για πάνω από 1,5 τρισεκατομμύρια λίρες της αξίας των καταστροφών για το περιβάλλον με την παραγωγή των γαλακτοκομικών και κρέατος κατέχοντας ηγετική κλίμακα. Ξέρουμε από τον Ο.Η.Ε. όπως το διαμήνυσε. Έφτασε η ώρα για έναν νέο νόμο για το οικολογικό ολοκαύτωμα από το παράλληλο με την γενοκτονία και τα άλλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.».

Εκπρόσωπος φυτικών διαιτητικών δήλωσε ότι «Πριν από τριάντα χρόνια ο κόσμος δεν του καιγόταν καρφί αν άναψες τσιγάρο στην παμπ ή το εστιατόριο. Αλλά τώρα η κοινωνία αποδέχεται ότι το κάπνισμα είναι επιζήμιο και εντελώς περιττό νομοθετώντας απέναντί του. Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει τρώγοντας το κρέας.».

«Εκείνο που πρέπει να συμβεί να αποτελεί την απόθεση πίεσης στην κοινωνία για να μην γίνεται κοινωνικά αποδεκτή κατανάλωση των ζώων. Θα ήθελα να κοιτάξω σε υπεραγορές για να μην μπορείς να αγοράσεις ζωικά προϊόντα από κάτω των 18 ετών. Χρειαζόμαστε ετικέτες επισήμανσης σαν τον καπνό.» δήλωσε εκπρόσωπος φυτικών διαιτητικών στο ετήσιο συνέδριο των Εργατικών.

Όπως υπενθυμίζεται το ίδιο κόμμα επωμίζεται ευθύνη από την θέσπιση του αντικαπνιστικού νόμου στην Αγγλία το 2007 και χερσόνησο της Ουαλίας μετά την Σκωτία προσαρμόζοντας το Ιρλανδικό νομοθετημένο πρότυπο μετά το 2004 το 2006 αθροίζοντας τις 274 θετικές ψήφους έναντι των 275 ψήφων αντιβαίνοντας συνολικά όταν το κυβερνών και τρίτο κόμμα υπερψήφισαν το νομοσχέδιο με 47 ψήφους καθένα από τις 650 βουλευτικές έδρες.

Σύνεδροι εξέφρασαν για τα νοσοκομεία ότι ο κόσμος αποτελεί «τόπο για ανάρρωση και την θεραπεία όχι για να τρώμε τα ζωικά προϊόντα τα οποία μας αρρωσταίνουν.».

Κλείνοντας το συνέδριο λέχθηκε ότι «Αναφερθήκαμε σήμερα εδώ σε πολυάριθμες προσεγγίσεις. Όλες θα μας χρειαστούν. Προβλέπεται από μάχη. Δεν υφίσταται μόνιμη ανάπτυξη στον κόσμο από πεπερασμένων αποθεμάτων. Σύσσωμη από την κοινωνία πρέπει να μετακινηθεί από την κατανάλωση προς την συντήρηση.».

Υπολογίζεται το ένα τέταρτο της οριακής ρύπανσης για το όζον να προέρχεται από την αγροτική καλλιέργεια όπου το 80% από ένα πέμπτο τις κτηνοτροφικές δραστηριότητες.

Η προφύλαξη της άγριας φύσης προσανατολίζεται με την ανακατεύθυνση επένδυσης των 3,2 δις από κοινοτικών κονδυλίων στον κρατικό οικολογικό της αγροτικό προϋπολογισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.