Άρχισαν τα όργανα – Παραίτηση βόμβα του Μ. Θεμέλη

archisan-ta-organa-paraitisi-vomva-tou-m-themelis

Αναρτούμε αυτούσια την ανεξαρτητοποίησης του Τοπικού Συμβούλου Μανώλη Θεμέλη.

Του ΘΕΜΕΛΗ Εμμανουήλ του Νικολάου

ΠΡΟΣ
Την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ν. Φιλαδέλφειας

Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε, φίλη Νάγια

Από την αρχή της εκλογής μου ως Τοπικός Σύμβουλος, είχα ως μοναδικό σκοπό να προσφέρω στην πόλη, μέσα από το θεσμό του Τοπικού Συμβουλίου χωρίς να διεκδικώ, να απαιτώ ή να διαπραγματεύομαι κάποια θέση προκειμένου να προσφέρω. Από την αρχή της θητείας μας με αποκορύφωμα το τελευταίο χρονικό έχει απαξιωθεί πλήρως από τη Δκση ο θεσμός του Τοπικού Συμβουλίου, λειτουργώντας μόνο ως θεσμικό όργανο αρμόδιο για θέματα του Νεκροταφείου (εκταφές, αποκομιδές). Έχουμε επισημάνει και ζητήσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα να υλοποιηθούν πολλά, αλλά η ανταπόκριση από τη και κυρίως από ορισμένους Αντιδημάρχους είναι σχεδόν μηδαμινή.

Για το λόγο αυτό θα ήθελα να σου γνωστοποιήσω την απόφασή μου να συνεχίσω το υπόλοιπο της θητείας μου, ως Ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος, γιατί δεν μπορώ πλέον να καλύπτω με την παρουσία και τη σιωπή μου, πολιτικές που έχουν σκοπό μόνο το προσωπικό όφελος και όχι το καλό της πόλης μας και των συμπολιτών μας, όπως τους είχαμε υποσχεθεί.

Ν.Φιλ/φεια 01/04/2022

Με εκτίμηση
ΘΕΜΕΛΗΣ Εμμανουήλ
Τοπικός Σύμβουλος Ν. Φιλ/φειας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.