Χ. Τομπούλογλου: “Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας»”

ch-tobouloglou-chairetizoume-tin-anakoinosi-tis-anexartitis-kinisis-politon-neas-filadelfeias-neas-chalkidonas

Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε αυτούσιο το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Νέας ς – Νέας Χαλκηδόνας, «Η Πόλη της Καρδιάς Μας» και ο επικεφαλής της , χαιρετίζουμε την ανακοίνωση της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας» σχετικά με τους 20 άξονες δράσης – προγραμματικές δεσμεύσεις και δηλώνουμε απερίφραστα την πλήρη συμφωνία μας και ταύτιση με αυτούς.

Στην κατεύθυνση αυτή και με γνώμονα πάντα την αλλαγή που χρειάζεται η πόλη μακριά από μικροπολιτικές τακτικές και προσωπικές επιδιώξεις, καλούμε τους δημοτικούς συμβούλους Αλέκο Γούλα, και τους συνεργάτες τους της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας» σε μία από κοινού με σκοπό να υιοθετήσουμε και να διαμορφώσουμε ένα προγραμματικό πλαίσιο ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Οι 20 άξονες δράσης της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας» αποτελούν τη βάση για να ανοίξουμε ένα δρόμο ουσιαστικής παρέμβασης, συμμετοχής και διαλόγου. Για αυτό και εμείς πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω καλούμε όλους αυτούς που θέλουν να προσφέρουν πάνω σε αυτή τη βάση, από όπου και αν προέρχονται, να συμμετέχουν σε έναν ευρύτερο διάλογο με σκοπό την οικοδόμηση ενός ευρύτερου αυτοδιοικητικού μετώπου με σκοπό την ουσιαστική αλλαγή σελίδας της πόλης μας.

Η Πόλη μας αλλάζει σελίδα! 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.