Η χαμένη τέχνη της “Ονυχοσφρητικής”

0
86

Ο θρύλος μιλάει για μια μυθική χώρα, όπου επικρατούσε η τέχνη της ονυχοσφρητικής. Όλοι οι πολίτες κάτεχαν αυτή τη τέχνη, από πολύ μικροί, έτσι τους ήταν πολύ εύκολο, με ένα απλό μύρισμα των νυχιών τους, να καταλαβαίνουν τί έχει ο άλλος. Αυτό, όπως μπορείτε να καταλάβαιτε, βοηθούσε ιδιαίτερα στις σχέσεις των ζευγαριών. Ο/η σύντροφος καταλάβαινε αμέσως γιατί δεν ήταν καλά το ταίρι του, οπότε φωνές σε αυτή τη πόλη, δε υπήρξαν ποτέ.

Ώσπου, και σύμφωνα πάντα με το θρύλο, έφτασε στην πόλη μια κακιά μάγισσα (Τί άλλο;;;), χωρίς νύχια, που παρεξηγιόταν συνέχεια. Βλέπεται δεν είχε νύχια για να ασκήσει την “Ονυχοσφρητική” και να καταλάβει τα συναισθήματα των άλλων… Έτσι, κατάρα έριξε μεγάλη στην χώρα, και ξέχασαν όλοι, αυτή την τόσο πολύτιμη τέχνη.

Ξαφνικά, άγριοι τσακωμοί ξέσπασαν παντού στην χώρα και ένας διάλογος ακούγονταν πλέον συχνά από τα σπίτια:

“-Τί έχεις αγάπη μου;;;
-Είσαι μ@#$%^…
-Θα μου πεις τί έγινε;;;
-Αυτό που σου πα…”

Μην έχοντας τρόπο πλέον οι άνθρωποι, να κατανοούν τα προβλήματα τους, άρχισε και η χώρα ολόκληρη, σιγά σιγά, να καταρρέει. Και πάνω που η κακιά η μάγισσα, φαίνεται να πετύχεναι το σκοπό της, ξάφνου εμφανίστηκε Νεράϊδα λαμπερή και έδωσε δώρο τρομερό και ακατανίκητο, ώστε μπόρεσαν πάλι οι κάτοικοι της μυθικής μας χώρας να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο…

Κι αν όπως λένε, «Θρύλος είναι, δεν είναι αλήθεια», παρόλα αυτά, θα συναντήσουμε πολλές φορές στη ζωή μας άτομα, που θα περιμένουν να μυρίσουμε τα νύχια μας και να καταλάβουμε τί έχουν. Ειδοποιήστε τα λοιπόν, πως η τέχνη της “Ονυχοσφρητικής” δυστυχώς χάθηκε, από το ξόρκι μιας κακιάς μάγισσας. Αλλά να μην φοβούνται, γιατί το δώρο που άφησε η Νεράϊδα, υπάρχει ακόμα και λέγεται «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ»…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.