Δημοψήφισμα για… τον αντικαπνιστικό νόμο ζητούν ιατροί στην Αυστρία!

Την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την παλινόρθωση του αντικαπνιστικού νόμου στην κοινωνική συνεστίαση αξιώνουν ιατροί στην δια μέσω του Επιμελητηρίου τους σε συυασμό με την Οργάνωση Βοήθειας των Καρκινοπαθών. Το αίτημα βρίσκεται κατόπιν συναλλαγής με το Υπουργείο Εσωτερικών στο στάδιο της συλλογής υπογραφών από το κοινό όσων καταθέτουν σύμφωνη με αυτό γνώμη.

Σύμφωνα με τον σχετικό κανονισμό που ισχύει για το Αυστριακό κράτος χρειάζονται τουλάχιστον 8.401 σύμφωνες υπογραφές ώστε να συζητηθεί κάποιο αίτημα από την Βουλή της ίδιας χώρας καθότι η συλλογή υπογραφών για το συγκεκριμένο ζήτημα έχει ξεκινήσει από την τοπική .

Η άρση της απαγόρευσης στο κάπνισμα για την κοινωνική συνεστίαση η οποία προγραμματίζονταν να ισχύσει από τον Μάιο του 2018 σύμφωνα με τον νόμο που ψηφίστηκε κατά τα 3 προηγούμενα χρόνια εκπλήρωσε επιθυμία της Αυστριακής ακροδεξιάς του που συγκυβερνά με το της πλειοψηφίας του που δεν επαρκούσε για την αυτοδυναμία μετά από τις εκλογές της 15 Οκτωβρίου 2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.