Δημοτικό Συμβούλιο: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της 27/11

0
111
Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας 2019-2021

Σήμερα 4/12 ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ξεκίνησε στις 27/11, μετά από 2 αναβολές. Η συνεδρίαση κύλισε σχετικά ομαλά, με τις εντάσεις να παραμένουν εντός ορίων. 2 θέματα απασχόλησαν περισσότερο το σώμα, συγκεκριμένα τα τέλη ενοικίασης πεζοδρομίου, που αφορούν καταστήματα κυρίως υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια, εστιατόρια, καφενεία κλπ), καθώς και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2020. Και τα 2 θέματα υπερψηφίστηκαν με 17 ψήφους υπέρ.

Αξιοσημείωτο ήταν δε το γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκε η δεύτερη (έκτακτη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε 2 θέματα που αφορούσαν τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου, λόγω έλλειψης απαρτίας. Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αποχώρησαν από την αίθουσα αμέσως πριν την έναρξη της έκτακτης συνεδρίασης, μερίδα των οποίων μάλιστα παρέμεινε στον προαύλιο χώρο προκαλώντας τον εκνευρισμό των υπολοίπων μελών. Φανερά εξοργισμένος ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος ανέφερε πως η αποχώρηση ήταν εσκεμμένη για να μην πραγματοποιηθούν οι παιδικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, ούτε καν το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η έκτακτη συνεδρίαση τελικά αναβλήθηκε για αύριο Πέμπτη 5/12 στις 5 μ.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.