Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 3/12

0
76

Συνεχίστηκε η εξ’ αναβολής συνεδρίαση της 27/11 στις 3/12.

Μοναδικό θέμα που συζητήθηκε ήταν τα Δημοτικά τέλη για το 2020, τα οποία μειώθηκαν κατά 7% σε σχέση με φέτος.

Kατά την διάρκεια της συζήτησης παρουσιάστηκαν εντάσεις, η πιο έντονη από τις οποίες ήταν κατά την διάρκεια της ομιλίας του Δημάρχου κ. Βούρου, μεταξύ του ιδίου και του κ. Τομπούλογλου. Στην διάρκεια του διαπληκτισμού ακούστηκαν εκφράσεις όπως “Εσάς σας διεκδηκούν μόνο εισαγγελείς και δικαστές”, από τον Δήμαρχο προς τον κ. Τομπούλογλου, ο οποίος απάντησε στον Δήμαρχο “να τακτοποιήσει πρώτα τις εκκρεμότητές του”. Το θέμα τελικά εγκρίθηκε με την ψήφο του Προέδρου κ. Γεωργαμλή (15 υπέρ, 15 κατά, 3 αποχές). Υπέρ ψήφισαν οι παρατάξεις του Δημάρχου και του Τ. Κωνσταντινίδη, και ο κ. Ουσταμπασίδης, ενώ από την διαδικασία απείχαν ο κ. Χ. Γρετζελιάς, ο κ. Θ Λέκκας και η κ. Σ. Αλεφραγκή (εν μέσω έντονων αντιδράσεων από την παράταξη της). 

Στην συνέχεια η συνεδρίαση διακόπηκε λόγω ενός θέματος υγείας που παρουσίασε η κ. Αλεφραγκή, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί την Τετάρτη 5/12, στις 7 το απόγευμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.