Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών τη παιγνιοθήκης

0
101

Μέσα σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, με ανάμεικτα αισθήματα, με την παρουσία των γονιών των παιδιών, συγγενών, φίλων, εργαζόμενων, εθελοντών, του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, της Αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου, Δημοτ. Συμβούλων, πολιτών που στέκονται στο πλάι αυτών των παιδιών, αλλά κύρια με την ουσιαστική συμμετοχή των πρωταγωνιστών της βραδιάς, των παιδιών της Παιγνιοθήκης, πραγματοποιήθηκε, στις 6 Ιουλίου στο Π.Π.Ι.Ε.Δ., η αποχαιρετιστήρια εορτή τους.

Με πολύ χορό, τραγούδι, θεατρικά δρώμενα, και τον «Καραγκιόζη να πηγαίνει διακοπές», τα απόλαυσαν την εκδήλωση, που ήταν αφιερωμένη σε αυτά.

Η έκθεση ζωγραφικής, απέδειξε ότι με προσπάθεια σε κατάλληλο περιβάλλον, τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν και σε αυτόν τον τομέα.

Στην ύπαρξη αυτού του χαρούμενου κλίματος, συνέβαλε και η συμβολική βράβευση, από το Δήμο, όλων των παιδιών και έμμεσα και των οικογενειών τους, για τον σημα

ντικό και δύσκολο αγώνα τους.

Δόθηκε ραντεβού για τον Οκτώβρη, με την υπόσχεση, ότι θα συνεχιστούν, αλλά και θα ενταθούν οι προσπάθειες, για μία πιο ουσιαστική λειτουργία της δομής αυτής!

Καλό Καλοκαίρι!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.