Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη

0
285

kaitiΓράφει η

 

Γιατί μόνο τα να στέλνουν γράμμα στον Αη Βασίλη;

Μπορείτε να φτιάξετε με τα χέρια σας ένα γράμμα από τον Αη Βασίλη για τα παιδιά σας αποτυπώνοντας μέσα τις δικές σας σκέψεις και συναισθήματα!

santa-writing

Λίγες ημέρες μετά την αποστολή του γράμματος των παιδιών στον Αη Βασίλη μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γράμμα με αποστολέα τον Αη Βασίλη και παραλήπτη τα παιδιά.

Προμηθευτείτε από κάποιο κατάστημα ένα κόκκινο φάκελο και χαρτί με ανάλογα σχέδια που παραπέμπουν σε Αη Βασίλη. Αν διαθέτετε καλλιτεχνική φλέβα, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας φάκελο και χαρτί.

Στον φάκελο απέξω μπορείτε να γράψετε:

Αποστολέας

Ταχυδρομικό γραφείο του Αη Βασίλη

Βόρειος Πόλος

Παραλήπτης

Όνομα παιδιού

Διεύθυνση

Ξεκινήστε με τις φράσεις: Αγαπημένο μου παιδί, ή Αγαπημένε μου όνομα παιδιού

Συνεχίστε γράφοντας (σαν να είστε ο Αη Βασίλης) ότι παραλάβατε το γράμμα του με μεγάλη χαρά και ότι τα ξωτικά σας διαβεβαίωσαν ότι πράγματι ήταν ένα καλό παιδί.

Επιβραβεύστε όποια προσπάθεια ή επίτευγμα έκανε την χρονιά που πέρασε πχ. με χαρά διαπίστωσα ότι έμαθες να φοράς μόνος σου τα ρούχα σου ή με χαρά διαπίστωσα ότι αποχωρίστηκες για πάντα την αγαπημένη σου πιπίλα κ.α.

Συνεχίστε γράφοντας ότι για τη προαναφερθείσα προσπάθεια του ή το επίτευγμα του τα ξωτικά ήδη ετοιμάζουν το δώρο του.

Θέστε ένα στόχο για την επόμενη χρονιά που θα είναι ανάλογη της ηλικίας του ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί πχ. ξέρω πως την επόμενη χρονιά θα προσπαθήσεις να μάθεις να δένεις μόνος σου τα κορδόνια των παπουτσιών σου και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις.

Κλείστε το γράμμα σας με μια ευχή πχ. Εύχομαι σε εσένα Υγεία, αγάπη και πολλά πολλά χαμόγελα

Και το χαρακτηριστικό γέλιο του Αη Βασίλη ΧΟ, ΧΟ, ΧΟ!!

Το γράμμα μπορείτε να το ρίξετε είτε μέσα στο γραμματοκιβώτιο σας και να φροντίσετε να το ανοίξετε μαζί είτε μέσα σε κάλτσα που θα έχετε κρεμάσει στο τζάκι ή σε κάποιο άλλο σημείο.

Αν σας ρωτήσουν γιατί πάνω στο γράμμα δεν υπάρχουν γραμματόσημα, η εξήγηση είναι απλή: Το ταχυδρομικό γραφείο του Αη Βασίλη στέλνει τα γράμματα με ένα μαγικό μυστικό τρόπο!!!!!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.