Η expo-έκθεση κάνναβης πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη μετά την Αθήνα

0
95

Κατά το τριήμερο από τις 28 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η έκθεση κάνναβης Cannabis Expo της Θεσσαλονίκης μετά από την επιτυχία που γνώρισε η ίδια έκθεση στην Αθήνα στο γήπεδο του Taekwondo του Παλαιού Φαλήρου τον Ιανουάριο. Το εκθεσιακό κέντρο που επέλεξαν οι διοργανωτές της έκθεσης για την Θεσσαλονίκη είναι το ξενοδοχείο των πέντε αστέρων «Πόρτο Παλλάς» κοντά στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ο διαδικτυακός τόπος της έκθεσης (http://salonicacannabisexpo.com/) βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή χωρίς τις περαιτέρω πληροφορίες που θα εποικιστούν κατά την πάροδο περισσότερου χρόνου πλησιέστερα στην ημερομηνία της έναρξης.

Η καλλιέργεια, προμήθεια, κατοχή, αποθήκευση και εξαγωγή της φαρμακευτικής και της ιαματικής κάνναβης και των σκευασμάτων τους είναι πλέον νόμιμα στην Ελλάδα μετά από τον περασμένο μήνα από την νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε στην Βουλή ενώ προγραμματίζονται η καλλιέργεια των 100.000 στρεμμάτων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης και η υποδοχή των ανάλογων Καναδικών επενδύσεων και στην Ελλάδα αφού στον Καναδά είναι νόμιμη για την προσωπική της χρήση στην αναψυχή όπως είναι και στην Ουρουγουάη και σε εννιά από τις πολιτείες των Η.Π.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.