«Η Ε.Ε. δεν κατέχει την κυριαρχία αντί για τα κράτη των μελών της» δήλωσε Ευρωβουλευτής της Ο.Δ.Γ.

106

Το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Συνταγματικό δικαστήριο με έδρα στο Καρλσρούς της Γερμανίας απεφάνθη πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα υπερέβη δεσμεύσεις των ορίων συμμετοχής της στο πρόγραμμα αγοράς Γερμανικών ομολόγων από την Ε.Ε. την στιγμή που το υπερβαίνον όριο εξουσιοδοτήθηκε προχωρώντας στην αγορά τους από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο της Χάγης.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο το οποίο εδρεύει παραπλήσια της Χάγης έκτοτε στο Λουξεμβούργο διαβάλλει αμφισβητώντας την εγκυρότητα της απόφασης του Γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου ετοιμαζόμενο να υλοποιήσει έφεση εκδικάζοντας την σχετική αγωγή έναντί του από την Ε.Ε. και την Ε.Κ.Τ.

Ο αρμόδιος Γερμανός Ευρωβουλευτής Γκάναρ Μπεκ σε νομικά ζητήματα από το κυβερνόν κόμμα δήλωσε ότι το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο έκρινε ορθά αντί για λανθασμένα τα όρια υπέρβασης των ομολόγων και πως συγκροτείται για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών απέναντι από συμβασιολογικών παραβάσεων εκ μέρους της Ε.Ε. Ο κ. Μπεκ για αυτό δήλωσε ότι η ιδιότητα του Ομοσπονδιακού δικαστηρίου είναι επιβεβλημμένη πέραν της παρεχόμενης άδειας.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο οριοθετεί περίοδο δύο μηνών προκειμένου να εκδιώξει το Γερμανικό και Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Συντάγματος εξυπηρετώντας την έφεση και την αγωγή εκ μέρους του διεθνούς οργανισμού και των δικών του θεσμοθετημμένων οργάνων. Διαπραγματευόμενος τα θέματα εθνικής κυριαρχίας ο κ. Μπεκ δήλωσε ότι «Η Ε.Ε. δεν κατέχει την κυριαρχία αντί για τα κράτη των μελών της».

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με ΕΕΑ για την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας
Επόμενο άρθροΑγγλία – Η πρώτη ουσιαστική αντίδραση σε υπαίθρια απαγόρευση καπνού σε «απελευθερωμένες κομητείες»
Κώστας Κητής
Γεννήθηκα στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας και σπούδασα Πληροφορική και Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου. Παρακολούθησα μαθήματα πληροφορικής και Τ.Π.Ε. στα κολέγια του Λονδίνου Brookfield College, East Berkshire College, Acton and Hammersmith College και West London Community College. Εργάστηκα επί εξαετίας ως δημοσιογράφος για το Συνδικάτο Περιπτερούχων-Καπνοπωλών Ελλάδος και Περιπτερούχων-Καπνοπωλών και Μικρών Λιανεμπόρων Νομού Αττικής, δημοσιεύοντας στο κλαδικό περιοδικό «Retail and Tobacco News», και επί παρόντος εργάζομαι ως διερμηνέας Αγγλικής και Ελληνικής γλώσσας με βάση στο Λονδίνο. Κατά το χρονικό διάστημα Δεκεμβρίου 2016 - Νοεμβρίου 2022 υπήρξα ανταποκριτής της αντικαπνιστικής εκστρατείας από το Λονδίνο για το Συνδικάτο Περιπτερούχων Καπνοπωλών μεταδίδοντας όλες τις πολιτικές ειδήσεις που επηρεάζουν το εμπόριο καπνού και προέρχονται από το αντικαπνιστικό καθεστώς του Λονδίνου. Μου αρέσουν τα καυτερά γεύματα, η φωτογραφία, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι αγορές και τα ψώνια και οι βραδινές έξοδοι. Ως πρώιμος γνώστης προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών από παιδική ηλικία αποφοίτησα από κολέγιο που διδάσκει μαθήματα Αγγλικού λυκείου και ασχολούμαι ιδιαίτερα με τα αιτήματα των ατόμων που καπνίζουν και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις ηλεκτρονικές συσκευές.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.