«Η Ε.Ε. δεν κατέχει την κυριαρχία αντί για τα κράτη των μελών της» δήλωσε Ευρωβουλευτής της Ο.Δ.Γ.

Το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Συνταγματικό δικαστήριο με έδρα στο Καρλσρούς της Γερμανίας απεφάνθη πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα υπερέβη δεσμεύσεις των ορίων συμμετοχής της στο πρόγραμμα αγοράς Γερμανικών ομολόγων από την την στιγμή που το υπερβαίνον όριο εξουσιοδοτήθηκε προχωρώντας στην αγορά τους από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο της Χάγης.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο το οποίο εδρεύει παραπλήσια της Χάγης έκτοτε στο διαβάλλει αμφισβητώντας την εγκυρότητα της απόφασης του Γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου ετοιμαζόμενο να υλοποιήσει έφεση εκδικάζοντας την σχετική αγωγή έναντί του από την και την Ε.Κ.Τ.

Ο αρμόδιος Γερμανός Ευρωβουλευτής Γκάναρ Μπεκ σε νομικά ζητήματα από το κυβερνόν δήλωσε ότι το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο έκρινε ορθά αντί για λανθασμένα τα όρια υπέρβασης των ομολόγων και πως συγκροτείται για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών απέναντι από συμβασιολογικών παραβάσεων εκ μέρους της Ο κ. Μπεκ για αυτό δήλωσε ότι η ιδιότητα του Ομοσπονδιακού δικαστηρίου είναι επιβεβλημμένη πέραν της παρεχόμενης άδειας.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο οριοθετεί περίοδο δύο μηνών προκειμένου να εκδιώξει το Γερμανικό και Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Συντάγματος εξυπηρετώντας την έφεση και την αγωγή εκ μέρους του διεθνούς οργανισμού και των δικών του θεσμοθετημμένων οργάνων. Διαπραγματευόμενος τα θέματα εθνικής κυριαρχίας ο κ. Μπεκ δήλωσε ότι «Η Ε.Ε. δεν κατέχει την κυριαρχία αντί για τα κράτη των μελών της».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.