Γράφει ο Ανδρέας Κάππος

Δυναμική η συγκέντρωση του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου την ίδια στιγμή που τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δημάρχου Χρήστου Κοπελούσου απέτυχαν παταγωδώς.

Πάνω από 400 πολίτες παρευρέθηκαν στην ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής παράταξης “Δύναμη Πολιτών” του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου, ενώ αντίστοιχα με το ζόρι 120 και έναν κατάφερε να συγκεντρώσει ο υποψήφιος Χρήστος Κοπελούσος.

Μετά τη σημερινή συγκέντρωση της παράταξης του Χρήστου Κοπελούσου είναι πλέον αμφίβολη η υποψηφιότητα του στις του Μαΐου.

Ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας φιλικά προσκείμενοι στον Κώστα Καραμανλή, την και τον Άδωνι Γεωργιάδη φαίνεται πια ότι στηρίζουν για υποψήφιο δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας τον Χάρη Τομπούλογλου.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βεσκούκης Ευάγγελος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος παράταξης "Τώρα Ώρα"

    Οι πληροφορίες του άρθρου σας, κ.Κάππο δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση την πραγματικότητα. Βεβιασμένη γενίκευση, για να το θέσω ευγενικά, η αμφίβολη κατά την προσωπική σας άποψη υποψηφιότητα του κ.Χρήστου Κοπελούσου, ενώ σχετικά με τον αριθμό των παρευρισκομένων στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Τώρα Ώρα” οι υπολογισμοί σας είναι λανθασμένοι καθώς ο αριθμός ήταν μεγαλύτερος από αυτόν που αναφέρετε. Επιπρόσθετα, να μην ξεχνάμε ότι η φωτογραφία είναι ένα μέσο το οποίο πολύ εύκολα μπορεί, σύμφωνα με την οπτική γωνία του “φωτογράφου”, να χρησιμοποιηθεί παραπλανητικά έτσι ώστε να είτε να ευνοήσει είτε να αδικήσει κάποια πλευρά, αναλόγως με την κατάσταση. Τέλος, όσον αφορά τη λεπτομέρεια πέρι στήριξης της παράταξης του κ.Χάρη Τομπούλογλου από ψηφοφόρους της Ν.Δ, υποθέτω ότι αυτό είναι κάτι το οποίο θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευσθεί μόνο στην κάλπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.