Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα η παρουσίαση της εκλογικής διακύρηξης της παράταξης «Δύναμη Πολιτών» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον επικεφαλής της παράταξης και νυν Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο να κάνει μια συνολική αποτίμηση του έργου που έκανε η διοίκηση του κατά την της στο δήμο, έργο που δεσμεύτηκε να συνεχίσει και μετά τις εκλογές του Μαϊου όταν και θα επανεκλεγεί.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός και απολογισμός από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Χαραμαρά και τους Αντιδημάρχους κ.κ. Ν. Ανανιάδη, Γ. Ανεμογιάννη, Θ. Μανωλεδάκη, Γ. Καλαμπόκη, και Κ. Χατζηγεωργίου.

Σύντομο χαιρετισμό απέυθυναν η επικεφαλής της παράταξης “Μπροστά με ευθύνη και αλληλεγγύη” κ. Β. Αγαγιώτου και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ντάτσης, ο οποίος στην συνέχεια ανακοινώθηκε ως υποψήφιος της παράταξης “Δύναμη Πολιτών”.

Ανακοιώθηκαν συνολικά πενήντα υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση επιπλέον υποψηφίων στο προσεχές διάστημα.

Την εκδήλωση προλόγησε η νεότερη υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης, η μαθήτρια κ. Ε. Σταυροπούλου.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ:

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.